[#1] Sklep internetowy
Witam,
Planujemy otwarcie nowego sklepu internetowego sprzedającego sprzęt niekoncesjonowany, taktyczny oraz odzież specjalną. Chcielibyśmy w jak największym stopniu usatysfakcjonować klientów, dlatego prośba o wypełnienie załączonej ankiety, która bada preferencje użytkowników odnośnie sklepów internetowych oraz nabywanych produktów.

https://www.surveymonkey.com/s/FLDDMNL

Proszę o wypełnienie ankiety do końca, tylko w ten sposób uda nam się uzyskać potrzebne informacje.

Pozdrawiam!
[#2] Re: Sklep internetowy

@gruby92, post #1

Witam!
Ja natomiast planuje poleciec w pizdziec... eee znaczy w kosmos.
Chcialbym w jak najwiekszym stopniu zrealizowac swoj plan, dlatego prosba o wplate rubli na moje konto, ktore przyczyni sie do zbudowania rakiety miedzyplanetarnej z drewna i stali.

Pozdrawiam i ... zbanowac
[#3] Re: Sklep internetowy

@gruby92, post #1

Ja chętnie kupię cztery T 72, sześć Mi 28, ze dwie haubice, dwa Herkulesy, ewentualnie może być Antonow, 100 AK 47, no i nieograniczoną ilość amunicji i żyć. To na wypadek inwazji zoo-mbi. Płacę dowolną walutą z Monopoly.

zbanowac
[#4] Re: Sklep internetowy

@gruby92, post #1

Czyżby sklep dla tzw. zielonych ludzików?
To przydałyby się urny i karty do głosowania z zakreślonym "da".
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem