Moje stare głośniki Logitech X-230 już padają. Zastanawiam się nad kupnem Genius SP-HF1800A. Czy uważacie, że to dobry wybór przy założeniu, że te poprzednie mi w zupełności wystarczały?
Nie wiem jaka jest ogólnie różnica między głośnikami 2.1 a 2.0 (chodzi mi o jakość/rodzaj/barwę dźwięku), ale te Genius ładnie się prezentują no i firma też znana z dobrego wykonania.
pozdrawiam
Ostatnia aktualizacja: 05.07.2014 12:15:42 przez glon
Te Logitech X-230 traktuję jako punkt odniesienia, nowe mają być nie gorsze.
A co do zasilania z USB to za dużej mocy pewnie nie mają, a jednak lubię sobie czasem głośniej muzykę puścić jak sąsiadów nie ma.
Ja używam Logitech Z323. Mają regulację basu, i można do nich podłączyć jednocześnie PC i Amigę, gdyż posiadają kabel z wtyczką Jack i gniazda chinch. Można słuchać dźwięku z 2 źródeł na raz.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.