[#31] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@sigma2pi, post #30

Nie wylewaj frustracji w internecie Weź leki i się zachowuj bo znowu urlop dostaniesz w izolatce
[#32] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@Diabeł, post #31

Nie wiem po co ze mną dyskutujesz, przecież nie masz o czym, a i tak kłapiesz ozorem bez sensu. Znajdź sobie inną misje w życiu, bo dla Ciebie to jestem za wysokim progiem .
[#33] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@sigma2pi, post #32

Ja tylko piszę, a ty jak wierny piesek reagujesz Weź leki i napisz jakie miałeś wizje w nocy Tylko nie przesadzaj z wcielaniem się w role, bo znowu bana zarobisz gie iks - tango down
[#34] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@Diabeł, post #33

Powtarzasz się niczym bot. Generalnie nie zawracam sobie głowy takimi miernotami. Daj sobie spokój i schowaj urazy, bo nic nie osiągniesz ok, racja. Odczep się zwyczajnie.
[#35] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@sigma2pi, post #34

Gie iks daj głos I nie podlizuj się, bo to tylko leki działają na ciebie uspokajająco OK
[#36] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@Diabeł, post #35

Popatrz w lustro.

[#37] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@sigma2pi, post #36

Grzeczny gie iks Bardzo ładny autoportret W nagrodę dostaniesz cukierka - czyli lekarstwo na sen i od nerwów
[#38] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@Diabeł, post #37

Ile wy macie lat, chłopaki?
[#39] Re: t-mOBILE podnosi abonament

@_arti, post #38

Widocznie zbyt mało
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem