[#1] Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside
[#2] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@pong777, post #1

Na Aminecie był kiedyś bardzo podobny moduł w OctaMEDzie o ile dobrze pamiętam. To chyba jakaś przeróbka
[#3] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@pong777, post #1

żenadix total
[#4] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@Diabeł, post #3

No co ty The Intel Outside jest fajne. W ogóle tekst i muzyka. Słuchałeś w ogóle tego tekstu śni mu się Amiga in sky.
[#5] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@amizet, post #4

Słuchałem i mam wrażenie, że wokalista ani jednego zęba już nie posiadał jak to śpiewał.
[#6] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@Diabeł, post #5

W głośnikach nie widać tego czy ma zęby czy nie ma, na pewno jest to domowe nagranie to wydaje mi się że nawet nie źle.
[#7] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@amizet, post #6

Nie widać ale za to słychać, chyba że to taka wada wymowy albo zgryzu.
[#8] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@Diabeł, post #7

Nie wiem mi to jest ciężko określić w ogóle to zęby przecież nie są potrzebne do śpiewania.
[#9] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@amizet, post #8

Do jedzenia też nie są potrzebne, przecież zamiast gryźć można memłać. Tak samo ze śpiewem. Moszna czosz tam szpefacz samiaszt śpiewać.
[#10] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@Diabeł, post #9

Właśnie i tu masz racje. jedzenie najlepiej jest sobie miksować tak samo z nagraniem.
[#11] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@amizet, post #10

Ja jednak wolę gryźć i słuchać śpiewu ludzi, którzy zęby posiadają
[#12] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@Diabeł, post #11

W którym momencie, słychać brak uzębienia?
[#13] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@amizet, post #12

Wkleję swoją poprzednią wypowiedź:

Nie widać ale za to słychać, chyba że to taka wada wymowy albo zgryzu.

A jak nie wiesz jak to brzmi to jak masz babcię/dziadka to poproś, żeby coś zaśpiewali bez sztucznej szczęki i z nią. A jak nie masz to jakiegoś pana żula bez uzębienia wspomóż datkiem na bułkę i poproś żeby w zamian zaprezentował zdolności wokalne, kiedy język w jamie ustnej nie ma się o co oprzeć.
[#14] Re: Coś do posłuchania na niedzielne popołudnie - Intel Outside

@Diabeł, post #13

Aha o to ci chodziło, ale moja babcia umie mówić bez zębów teraz ma szczękę i na początku mówiła właśnie tak trochę inaczej.

Ale to dodaje uroku, bo jeśli ktoś umie wykorzystać swoją wadę wymowy to jest plus dla niego ale mniejsza z tym.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem