[#1] Amiga w Japonii
[#2] Re: Amiga w Japonii

@ZbyniuR, post #1

E to nic nowego pomysł Byli też nawet znani muzycy japońscy, ale nie pamiętam nic więcej pomysł
[#3] Re: Amiga w Japonii

@ZbyniuR, post #1

Zaciekawiły mnie te chodzące lampki ogrodowe
[#4] Re: Amiga w Japonii

@ZbyniuR, post #1

dla mnie ich komputery to coś zupełnie egzotycznego , jeszcze gdyby zamiast tych swoich znaczków używali angielskiego alfabetu to może bym był w stanie coś zrozumieć.
[#5] Re: Amiga w Japonii

@Diabeł, post #3

A ja nie zwróciłem na nie wcześniej uwagi. :)
https://www.youtube.com/watch?v=JsnD0KfjzP4
[#6] Re: Amiga w Japonii

@Gżegżółka, post #4

W japońskim tekście czy nawet hinduskim albo arabskim można jeszcze wyłapać normalne cyfry, z datami wydarzeń, czy ceną produktu, albo wiekiem osoby na zdjęciu, ale miałem kiedyś w ręku chińską gazetę, a tam nie używają arabskich cyfr. I czułem się jak 4 latek który nie potrafi wyłapać w tych krzaczkach nawet jednego znajomego znaku.

Fajnie się też gra np w japońską grę na konsoli, wiesz że jedna opcja to OK a drugie anuluj, ale które? - że o bardziej złożonych wyborach czy opisach misji nie wspomnę.

Ostatnia aktualizacja: 02.10.2014 00:30:20 przez ZbyniuR
[#7] Re: Amiga w Japonii

@ZbyniuR, post #5

Suuuper sprawa szeroki uśmiech

Szkoda tylko, że jakby mi się już udało takie coś zdobyć to musiałbym na łańcuchu trzymać, żeby mi patole zaraz nie ukradły
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem