[#1] Taśma miedziana
Czy taka taśma miedziana
dobrze przewodzi prąd ? Tak pytam bo w samochodzie na tylnej szybie mam kilka nitek przerwanych (te poziome nitki które podgrzewają szybę). Dobrze by wyglądało bo taki sam kolor

Ewentualnie może coś takiego lepiej ?
[#2] Re: Taśma miedziana

@Art, post #1

[#3] Re: Taśma miedziana

@Diabeł, post #2

Dzięki. Sprawdze to.
[#4] Re: Taśma miedziana

@Art, post #3

Ale w sumie to bym bardziej polecał, jak masz troszkę większe uszkodzenia widoczne gołym okiem klik
[#5] Re: Taśma miedziana

@Diabeł, post #4

To stosowałem. Działało ale po jakimś czasie się wykruszało i odpadało.
Być może źle odtłuściłem powierzchnie lub kupiłem stary preparat.
[#6] Re: Taśma miedziana

@Art, post #5

To może faktycznie taśma miedziana będzie lepsza jak to zrobisz ładnie i estetycznie, ale i tak do jej przymocowania będzie potrzebny klej przewodzący Ja kiedyś w polonezie zdarłem dwie ścieżki zamrażarką, którą wiozłem w bagażniku. Naprawiłem je właśnie takim klejem i działało z 6 lat do czasu aż mi jakiś patol w nocy szyby nie zbił żeby ukraść głośniki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem