[#1] Pomóż parallaxowi
Witajcie moi myli pomysł Zainspirowany tematem xtro (http://www.ppa.pl/forum/amiga/31288/pomoz-odbudowac-xtro-wi-jego-a1200) postanowiłem założyć podobny temat, gdyż także potrzebuje pomocy - pomocy jakiejkolwiek. Jeśli chcecie zrobić dobry uczynek lub tak po prostu, to z chęcią przyjmę jakąkolwiek pomoc. W miarę moich możliwości postaram się odwdzięczyć, czy to na forum, czy to po za forum, na maila mogę coś wysłać cokolwiek. Jeśli czujecie potrzebę udzielenia jakiejkolwiek pomocy, to ja ewentualnie mogę taką pomoc przyjąć. Póki co, to już ślę podziękowania chociażby za poświęceniu tych kilku minut na przeczytanie tej mej wiadomości, a tej reszcie, która chce pomóc mówię wielkie dzięki!
[#2] Re: Pomóż parallaxowi

@parallax, post #1

Ale nie napisałeś, o co chodzi
[#3] Re: Pomóż parallaxowi

@_arti, post #2

Pewnie o pieniądze, skoro nie wiadomo o co. ;)
Z drugiej strony, numeru konta też nie podał.
[#4] Re: Pomóż parallaxowi

@Daclaw, post #3

Nie znam Parallaxa, ale może chodzi o pomoc w przejściu gry Superfrog?
[#5] Re: Pomóż parallaxowi

@parallax, post #1

Wiesz, ja jestem wstrętnym nieudzielaczem żadnej pomocy lub pomocy nagminnie nieudzielanej. Nie udzielam, bo mi się nie chce. Generalnie chodzi o to, że właśnie nie o to do końca chodzi, ponieważ w związku z tym uważam że po prostu tak jest, choć to może nie być całkiem oczywiste. No, ale jeżeli coś ci się "myli", to możesz na mnie liczyć. Ja xtrowi oczywiście pomocy nie udzielę i proponuję ankietę, a nawet petycję, o nie udzielanie żadnej pomocy. Co o tym myślisz i dlaczego?
[wyróżniony] [#6] Re: Pomóż parallaxowi

@Andrzej Drozd, post #5

Nie wiem
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem