[#1] Książki - Roland Wacławek
Znalazłem kilka książek tego autora, np. jakieś 2 tomy o turbo pascalu 4, 1 tom programowanie w dbase i polonus. Ciekawostką jest to, że wszystko jest w formie zeszytu chyba B5, z maszynopisem w środku, każda strona datowana na 1988r. Warte to coś? W sumie może jakieś muzeum może by było zainteresowane, w zasadzie mogę to oddać za darmo.
[#2] Re: Książki - Roland Wacławek

@lysyzastary, post #1

Ja odkupie te o turbo pascalu OK
[#3] Re: Książki - Roland Wacławek

@selur, post #2

Porobie fotki jutro i wstawie.
[#4] Re: Książki - Roland Wacławek

@lysyzastary, post #3

tak BTW, wiedzialem, ze skads tego Rolanda znam, np tutaj jedna z jego ksiazek:

http://allegro.pl/abc-asemblera-roland-waclawek-gg-i4726091545.html

Zdjecia moich ksiazek ponizej, oddam za darmo (w cenie przesylki), tylko chce zeby trafily do kogos komu sie przydadza, najlepiej do jakiegos muzeum albo czegos podobnego, zebym nie znalazl ich za kilka dni na allegro... (acha Turbo Pascala zaklepal na razie Selur):

[#5] Re: Książki - Roland Wacławek

@lysyzastary, post #4

I jeszcze takie cos:

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem