[#1] Nagrania z SIDblastera - HVSC#62
W związku z najnowszą aktualizacją HVSC stwierdziłem że wypadałoby sprawdzić czy moje SIDblastery działają. Przy okazji zrobiłem kilka zrzutek (z MOS 8580R5), poniżej linki dla zainteresowanych.

Richard Bayliss - Looping Around
Richard Bayliss - Un-responsive
Spino2008 - Friends for life (remix)
[#2] Re: Nagrania z SIDblastera - HVSC#62

@Solo Kazuki, post #1

Oooo, fajne ustrojstwo.
Przydało by się coś takiego do A500. :)
O ile są jakieś playery software'owe (bo nie wiem). To pewnie dałoby się je przepisać jakoś na to. ;)
[#3] Re: Nagrania z SIDblastera - HVSC#62

@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM, post #2

Zapewne sterowniki dałoby się przepisać, bo to spreparowany hardsid.dll. Nawet źródła mógłbym spróbować pozyskać. Gorzej będzie z podłączeniem, bo są one pod USB.

Więcej o projekcie SIDblaster/USB tutaj
[#4] Re: Nagrania z SIDblastera - HVSC#62

@Solo Kazuki, post #1

Dla zainteresowanych jeszcze 3 dodatkowe kawałki z HVSC#62

Flex - Crime City

Sean Connolly - Brilliant Maze
Toggle - Homecoming
[#5] SIDy 2015

@Solo Kazuki, post #4

W związku że od ostatniego HVSC minęło trochę czasu, wystawiam kilka co ciekawszych SIDów, które się pojawiły od tego czasu

fegolhuzz - packa bytes
Flex - You Deserve Gold
Klegg - Red Senex
Toggle - Euphoria

Ostatnia aktualizacja: 16.04.2015 17:01:06 przez Solo Kazuki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem