[#1] Szukam filmu
Witam
Szukam filmu, który oglądałem w latach 90. (92-96) w polskiej tv. Bohaterem jest młody chłopak, który gra w kapeli, bodajże na gitarze, ale w wyniku wypadku (ścigała go jakaś banda i rozwalił się autem jeśli dobrze pamiętam), stracił dłonie. Ląduje w domu u kogoś (chyba kobieta, ale pewien nie jestem), który tworzy muzykę. On sam zaczyna interesować się techno, dostaje protezy, które programują i wciskają odpowiednie klawisze podczas występów. Z tego co kojarzę to przebierał się za cyborga gdy grał. W filmie gościnnie wystąpili ludzie grający na fakcie wtedy w klubach, m.in. U96. Nie jestem pewien, czy to nie jest jakaś prawdziwa historia. Kiedy oglądałem to w liceum byłem zachwycony. Szukam i nic. Pomożecie?
[#2] Re: Szukam filmu

@Ender, post #1

A pompki robisz? pomysł
[#3] Re: Szukam filmu

@Diabeł, post #2

Tak, ale nie chce mi się bawić we wpisywanie na forum, mogę wypaść jeżeli o to chodzi, ja chcę schudnąć. Ba od poniedziałku zamierzam wioślarza włączyć do ćwiczeń.
[#4] Re: Szukam filmu

@Ender, post #3

Tak trzymać OK Na chudnięcie bardzo dobry jest rower ok, racja A co do filmu, to był polski film?
[#5] Re: Szukam filmu

@Diabeł, post #4

Vibrations (1996) na forum Atari ktoś znał.

Ostatnia aktualizacja: 24.01.2015 20:47:07 przez Ender
[#6] Re: Szukam filmu

@Ender, post #5

Oglądałem to kiedyś Kelly Bundy tam grała
[#7] Re: Szukam filmu

@Diabeł, post #6

No i powiem ci, że jak nie gra idiotki jest naprawdę śliczna. OK
[#8] Re: Szukam filmu

@Ender, post #7

Jak gra idiotkę to też jest niczego sobie OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem