[#1] Nowy film - Pixels (2015)
Niedługo w kinach.

Wprawdzie to film wielkoformatowy, ale zachęciło mnie (oprócz zdjęć) to:

When aliens misinterpret video feeds of classic arcade games as a declaration of war, they attack the Earth in the form of the video games.

szeroki uśmiech
[#2] Re: Nowy film - Pixels (2015)

@DiskDoctor, post #1

To chyba komedia, z tego co kojarzę. Z resztą można się po Sandlerze zorientować
[#3] Re: Nowy film - Pixels (2015)

@SuperBuster11, post #2

No na melodramat mi to nie wyglądaszeroki uśmiech
[#4] Re: Nowy film - Pixels (2015)

@DiskDoctor, post #1

Pomysł dość ciekawy, żeby się tylko nie okazało że to co najciekawsze widzieliśmy już na trailerze, jak to często bywa, ale i tak myślę że warto obejrzeć...
[#5] Re: Nowy film - Pixels (2015)

@DiskDoctor, post #1

Pomysł może byłby ciekawy ale fakt, że istotną rolę gra tam Adam Sandler od razu mówi jakiego typu jest to film. Niestety ten pan sprawia, że filmu nie chce się oglądać nawet za darmo.
[#6] Re: Nowy film - Pixels (2015)

@MDW, post #5

Jesteś w mniejszości :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem