[#1] Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.
Szanowni użytkownicy i moderatorzy forum.

Chciałbym zapytać, czy na gadaczu jest dopuszczalne używanie wyrazów i zwrotów typu "cwel", "ciul", "obstukanie ryja" oraz wielu, wielu innych tego typu które można znaleźć w historii gadacza.
Czy mogę użyć tych wyrazów odpowiadając użytkownikowi belfegor?

Dodam że kolega belfegor kiedyś miał tu konto o nazwie 1989, później gx, natomiast teraz ma sigma2pi. Jednak po banie do sierpnia przeskoczył na konto belfegor.

O to fragment "rozmowy". Czytać należy od końca.

"07.06.2015 07:31 belfegor
koledzy wiedzą już Drozd, ze jestes psychopatycznym rusofobem i probanderowskim cwelkiem ?
07.06.2015 07:31 belfegor
rusofobia to typowa choroba psychopatow takich jak TY!
07.06.2015 07:29 belfegor
dla Drozda mowienie prawdy i popieranie Rosjan w slusznej sprawie to polakofobia, mozg Ci cwelku wyprala propaganda
07.06.2015 07:28 belfegor
Dopoki nie odszczekasz swoich klamstw bedziesz dla mnie smieciem
07.06.2015 07:27 belfegor
przez Polaków :)
07.06.2015 07:27 belfegor
ktorego czeka w przyszlosci obstukanie ryja
07.06.2015 07:26 belfegor
tylko zwyklym probanderowskim cwelkiem
i nie jesteś zadnym Polakiem
jestes Drozd dla mnie zwyklym smieciem
07.06.2015 07:25 belfegor
youtube.com/watch?v=bVW2_WvQ_FY
a to piosenka dla bohaterow, ale nie Twoicj ciulu
pozdrowienia dla probanderowskiego ciula bez honoru i klamcy
07.06.2015 05:15 Andrzej Drozd
pozdrowienia dla kremlowskich polakofoboów i psychopatów portalowych, miłego dnia :P"
[#2] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #1

Żebyś ty widział, co mi ostatnio wypisywał tutaj i w wiadomościach prywatnych grzesio czyli lekarz_med. Razem z gieiksem mają coś nie tak z głową. Schizofrenia? Bo nie wierzę, żeby dorosły człowiek tak się zachowywał i tak się do innych ludzi odnosił.
[#3] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #1

Cum to mommy Drozd Nie rozpłacz się mięczaku od tego "kopiuj wklej" :) Swoją drogą bardzo wybiórczo potraktowałeś kolegę, podczas gdy sam pisałeś tak:

"06.06.2015 17:50 Andrzej Drozd
belfegor, g...o wiesz ty przyglupie, to przygłup ciebie zrobil przygłupie i twojego żonę :P "

06.06.2015 17:13 Andrzej Drozd
belfegor, no to przyglupie będę za jakiś czas, bo czas wziąć prysznic :)

06.06.2015 17:12 Andrzej Drozd
a może to taka banderówka ze łodzi?, głupia tępa i bez wykształcenia jak Ty? Tępy ciul po zawodówce?

06.06.2015 17:11 Andrzej Drozd
a Twoja żona jest równie tępa jak Ty

06.06.2015 17:11 Andrzej Drozd
belfegor, TY banderowski złopie tępy

06.06.2015 17:10 Andrzej Drozd
belfegor, witaj przygłupie, no to jedziemy z parafrazą :P

itd

Po Twoich wpisać Drozd widać, że sam prowokujesz i robisz to świadomie.
Na przyszłość jak nie umiesz się sam obronić to nie leć do moderki, bo mężczyzna powinien umieć sam się obronić. A nie... zaraz... ty mężczyzną nie jesteś, bo jeszcze pępowiny nie odciąłeś i nadal jako już 40 latek mieszkasz z mamusią i tatusiem. Teraz rozumiem skąd skłonność do skarżenia się
[#4] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #1

Jeżeli uważasz się za pokrzywdzonego i domagasz się ukarania belfegora to pisz do adminów, bo temat w HP zostanie odebrany jako próba " internetowego linczu". Zobaczysz jak rozwinie się wątek, jestem pewien, że tak to się skończy. To jest problem, którego userzy nie rozwiążą.
[#5] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@imp, post #3

Po Twoich wpisać Drozd widać, że sam prowokujesz i robisz to świadomie.

Kłamiesz, te słowa belfegor wpisał o mnie wcześniej, a ja je powtórzyłem, aby nie być mu dłużny.

O to tekst belfegora:

06.06.2015 15:23 belfegor
najgorsze to Polaki co popierają banderowców, to takie tępe banderwoski cwele w terminologi wieziennej
06.06.2015 15:18 belfegor
z której części Ukropskiej krainy żeś ja przytargał na slunsk:P?
06.06.2015 15:17 belfegor
a może to taka banderówka ze slunska, głupia tępa i bez wykształcenia jak Ty, Drozdzik ?:P
06.06.2015 15:16 belfegor
dobraliście się w parę jak widać
06.06.2015 15:16 belfegor
a Twoja laska jest równie tępa jak Ty
06.06.2015 15:15 belfegor
uwazaj zebym nie dał na takiego banderowskiego śmiecia namiar polskim nacjonałom :P
06.06.2015 15:15 belfegor
Drozd, TY banderowski złopie tępy

Dlatego w pierwszym poście zapytałem czy mogę użyć wyrazów "cwel" i ciul". Bo jeżeli redakcja nie ma nic przeciwko temu, to ich użyję. Jeżeli jednak ma, to proszę o odpowiednie potraktowanie belfegora przez moderację.OK
[#6] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #5

Cum to mommy płaczku i kłamco
[#7] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@imp, post #6

Cum

Masz pełną świadomość tego słowa?
[#8] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #1

Netykieta powinna obowiązywać wszędzie, ale zawsze znajdą się jacyś biedni ludzie, którzy nie potrafią radzić sobie ze swoimi emocjami. Żal mi ich, bo np. jak ktoś wyrazi swoje zdanie na dany temat, a oni się z nim nie zgadzają, to ich emocje biorą górę i sypią się wyzwiska itp. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że są to ludzie nieszczęśliwi, ponieważ w ten sposób okazują swoją bezsilność i samotność. Samotność, bo widocznie nikt inny ich nie słucha i nie liczy się z ich zdaniem w życiu, więc pozostaje im tylko "wyrażenie" go na forum. Jest kilku takich zawodników i co dziwne większość z nich ma swoje lata, a mimo to rozumu brak. To smutne, ale ich wszystkich bym wy***ał z tego forum. Dziękuję za uwagę ;)
[#9] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Diabeł, post #2

Znów swoje ujadanie zaczynasz?
Naprawdę dawno ci nikt mordy nie obił.
[#10] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@lekarz_med, post #9

O grzesio daj głos
[#11] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #1

Przyszedłeś tutaj jak dziecko do Mamusi ze skargą i dostałeś bana. Wniosek. Pora najwyższa dorosnąć 40 latku. Nie wszystkie sytuacje życiowe rozwiążą za Ciebie rodzice tudzież moderator
[#12] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@Andrzej Drozd, post #1

belfegor też dostał bana i teraz
imp przejął jego agitację na
politycznym. (to odpowiedź na #11, ale tam nie mogę kliknąć, bo mam gimpa w ignorowanych siedzi, pije i chrupki)
[#13] Re: Rzeźnia i brak kultury na gadaczu politycznym.

@snajper, post #12

Pada sens o istnieniu gadacza, wcześniej byłem przeciw likwidacji ale teraz? Skoro bany się sypią na politycznym nawet? A A.D. rzeczywiście jak małe dziecko przyleciał się poskarżyć zamiast dostosować się do myśli "mądrzejszy głupiemu ustąpi" chociaż z drugiej strony...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem