[#1] Specjalne, amigowe wydanie Pixela
Nie mogę się nie podzielić :) Dziś premiera 6. wakacyjnego, specjalnego wydania magazynu Pixel. Tematem numeru są 30. urodziny Amigi – a więc prawie 20 stron (i okładka) poświęconych Przyjaciółce w tekstach “Powstanie Amigi”, “Dekada Amigi”, “Amiga we wspomnieniach”, oraz “Niestarzejące się exclusive’y”. Po za tym konkret dla fanów Atari – wywiad z Jeffem Burtonem, który w Atari niemal dzielił biurko z Rayem Kassarem, by potem założyć z Tripem Hawkinsem Electronic Arts. Na deser historia kosmicznej epopei Wing Commander, wywiad z aAulem Cuissetem, twórcą m .in. Flashbacka, ekskluzywny, wyjątkowy wywiad z Jackiem Ciesielskim, człowiekiem, który przyniósł do Polski gry planszowe, historia Looking Glass Studios i serii Wizardry... I do tego trzy pełne wersje gier, w tym Top Hat – znakomita platformówka w klimacie 8 bit. Warto! szeroki uśmiech
[#2] Re: Specjalne, amigowe wydanie Pixela

@lapuszlapusz, post #1

Wczoraj swój dostałem, w wolnej chwili przeczytam.

Co do steamowych gier- Top Hat rzeczywiście świetny, strategia '39 wygląda nieźle, a ten 'horrorowy' hidden objects został przez moją dziewczynę zniszczony w 4h. To była jednorazowa akcja z kodami, czy takich miłych niespodzianek można się częściej spodziewać? ;)
[#3] Re: Specjalne, amigowe wydanie Pixela

@teh_KaiN, post #2

Co do gier - to jednorazowa, wakacyjna akcja :)
[#4] Re: Specjalne, amigowe wydanie Pixela

@lapuszlapusz, post #1

Powinno być na głównej a nie w Hyde Parku. Skoro wrzuca się tam info dot. Retro Gamer nie rozumiem dlaczego nie ma Pixela. Świetny nr swoją drogą., nawet jakby mniej early acess w nim :P
[#5] Re: Specjalne, amigowe wydanie Pixela

@michalmarek77, post #4

Popieram, wypadaloby zamiescic jakis news.
[#6] Re: Specjalne, amigowe wydanie Pixela

@selur, post #5

Byłoby miło, nie chciałem spamować...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem