Wątek zamknięty
[#1] Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...
Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

Premierowy model Smartfonu ma nosić nazwę PET. Nazwa i wygląd nawiązują do komputera domowego z przełomu lat 70. i 80. W domyślnym oprogramowaniu znajdzie się emulator gier znanych z C64 i Amigi. Podobieństwa jednak na tym się kończą. Smartfon dostanie okazały 5,5-calowy wyświetlacz IPS, a jego procesor będzie taktowany z częstotliwością 1,7 GHz. Na uwagę zasługuje również 13-megapikselowy aparat tylny z nagrywaniem FullHD. Jego cena będzie oscylować w okolicach 300 dolarów. Jednym z pierwszych rynków, na który trafi telefon ma być Polska. Na razie nie ujawniono daty oficjalnej premiery.

Wiecej: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/commodore_powraca_na_smartfonie_commodore_pet_zagramy_w_gry_z_lat_80_wideo_334023.html

youtube
[#2] Re: Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

@xtro, post #1

Wiesz, ile było identyczny wątków, kilka dni temu ? Teraz wszystkie chyba wylądowały w Hyde Parku.
[#3] Re: Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

@SuperBuster11, post #2

o to wielkie sorry... faktycznie zapomniałem o hideparku... sam wysyłałem newsa z pcformat proszę się więc nie obrazac na mnie....
[#4] Re: Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

@xtro, post #3

Się nie obrażam szeroki uśmiech A ciekawe ile jeszcze osób wrzuci tego "newsa" na forum.
[#5] Re: Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

@SuperBuster11, post #4

Ja liczę! To już jest piąty wątek na ten temat... ;)
[#6] Re: Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

@RomanWorkshop, post #5

czyli już czwarta osoba za złamanie ósmego punktu regulaminu powinna dostać bana
[#7] Re: Nie wiem do jakiego działu to pasuje , ale to chyba powrót do klasyki... smart klasyki...

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

Też się dziwię ile ludzi dubluje ten temat. Nie czytają innych czy jak?

Pozdrawiam,

Azz
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem