[#1] ZŁOTY pociąg
Ciekawi mnie co myślicie o akcji ze znalezieniem pociągu. Państwo polskie skorzysta, a może skorzystają Niemcy, bo niemiecki lub Żydzi (już ŚKŻ co tam pisał), bo może być mienie zabrane Żydom przez III Rzeszę. Jak obstawiacie, a może nie ma tam nic poza wagonami?
[wyróżniony] [#2] Re: ZŁOTY pociąg

@Ender, post #1

ja myślę, że w wagonach jest dokumentacja układów wszystkich Amig siedzi, pije i chrupki
[#3] Re: ZŁOTY pociąg

@Ender, post #1

myślę, że "złoty opciąg" jest jedynie przykrywką, na jakąś absurdalną ustawę która przejdzie wszystkim za plecami. i pewnie będzie chodziło o nielegalnych imigrantów których nikt normalny w Polsce nie chce.
[#4] Re: ZŁOTY pociąg

@Ender, post #1

pociąg jeszcze nie wydobyty i nawet nie wiadomo do końca co skrywa i czy w ogóle coś tam jest a Żydzi zza oceanu już teraz domagają się zwrotu tego co może skrywać bo to na pewno należy do nich...
[wyróżniony] [#5] Re: ZŁOTY pociąg

@nostrum666, post #4

Typowe żydy... Mam pomysł, aby napełnić ten pociąg emigrantami i wysłać przez ocean do tychże żydków zaznaczając, że jest on pełny złota. Wezmą od razu, a i problem z emigrantami się zmniejszy
[#6] Re: ZŁOTY pociąg

@RomanWorkshop, post #5

Zobaczyć miny obdarowanych po dotarciu przesyłki bezcenne. Wiem, że okrutnie sobie żartujemy, ale jak ktoś mądry już zauważył, to co teraz mamy to nie tylko uciekinierzy przed wojną wywołaną przez pieprzonych amerykańskich obrońców demokracji, ale emigracja ekonomiczna, która jedzie bez pardonu na karkach tych, co faktycznie uciekają przed wojną. Najgorsze, że obiecuje się tym ludziom cuda na kiju, a jak już dotrą, to nie będzie dla nich kasy na dłuższą metę. To jakby dawać im rybę, a udawać, że nie potrzebują wędki. Trzeba ich uzbroić i niech faceci wracają walczyć o swoją ziemię. Poza tym ktoś, kto będzie chciał nielegalnie mieszkać i nie rejestrować się to wypad na zawsze z Europy, inaczej ci "zdradzeni" emigranci zrobią Europie to co Wandalowie Starożytnym Rzymianom. Oni też byli wystawieni do wiatru, no to wzięli odwet na tzw. dobroczyńcach, którzy myśleli, że jak podbitym nacjom dadzą byle co, to kupią sobie spokój. I co takiego wała sobie kupili. Co do pociągu to jako Polak chciałbym, żeby był cały wyładowany sztabami złota, a nie obrazami itp. Gdyby ktoś mądrze zainwestował to złoto, to może mielibyśmy jakieś nasze fabryki itd.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem