[#1] jak odzyskać konto email z przed 10 lat
Potrzebuję odzyskać dostęp do konta gmail z przed 10 lat. Konto istnieje, ale nie znam hasła, a jedyną możliwością na jego odzyskanie (pomijając niemożliwe do odpowiedzi pytania od gmail nt dokładnej daty ostatniego logowania, itd) jest wysłanie linku do resetu na alternatywny, podany przy rejestracji email.

Niestety ten alternatywny email jest na domenie @operamail.com - która już chyba nie istnieje? w każdym bądź razie nie mogę nic znaleźć takiego w necie.

No wiec, czy jest jakiś sposób na utworzenie kotna email o konkretnej, wybranej przeze mnie nazwie z końcówką @operamail.com żeby tylko wejść i odebrać link od gmail.?

Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem, dla mnie sprawa pilna i poważna.

Ostatnia aktualizacja: 04.12.2015 20:51:06 przez zmiennik
[#2] Re: jak odzyskać konto email z przed 10 lat

@zmiennik, post #1

Alias adresu pocztowego. Tylko jak go stworzyć?
[#3] Re: jak odzyskać konto email z przed 10 lat

@zmiennik, post #1

Może spróbuj napisać do supportu?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem