[#1] Zwariowane polskie filmy
Wataha

Szukam filmów takiego kolesia, co kręcił filmy w latach 90-tych o apokalipsie itd. Kojarzycie?
[#2] Re: Zwariowane polskie filmy

@KM, post #1

[#3] Re: Zwariowane polskie filmy

@ZbyniuR, post #2

Chodzi o to, że ten koleś to był amator, a nie reżyser po szkole. Miał wypożyczalnie wideo i kręcił swoje filmy, jeździł amerykańskim wozem, tyle zapamiętałem. Był dość młody. Wtedy te filmy mnie śmieszyły, nie wiem czy poza jego miejscowością były do dostania i obejrzenia, ale był z nim wywiad i w swojej miejscowości/mieście był znany przez te filmy. W sumie przy piwku to bym teraz taki garażowy hardkor obejrzał.
[#4] Re: Zwariowane polskie filmy

@KM, post #3

Pamiętam ten program, gość nakręcił jakiś film akcji i postapokaliptyczny film o zombie. Nawet inscenizowali jakąś scenę z filmu przed kamerą wtedy. Niestety, nie pamiętam nic więcej na temat jak się gość zwał, skąd był ani jaka była nazwa tego programu.
[#5] Re: Zwariowane polskie filmy

@recedent, post #4

To będzie on. Tak myślę, czy on nie był ze wschodniej ściany PL?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem