[#1] Dobry uczynek na dzisiaj wykonany :)

Sega Master System postawiona na nogi :) Było trochę roboty, zacząłem w nocy i skończyłem niecałą godzinę temu. Trochę pograłem, wszystko śmiga i właściciel - bardzo sympatyczny starszy Pan odzyska swoją ulubioną konsolę :)
[#2] Re: Dobry uczynek na dzisiaj wykonany :)

@mastabaniak, post #1

tyle Amig w smietniku dziadka Niemca wola o pomoc a ty sie Sega Judaszu zajmujesz?
[#3] Re: Dobry uczynek na dzisiaj wykonany :)

@selur, post #2

Co poradzę że nikt z Amigą się nie zgłasza? Nikt też nie ma do sprzedania uszkodzonej w cenie uszkodzonej a nie nowej :D
[#4] Re: Dobry uczynek na dzisiaj wykonany :)

@mastabaniak, post #3

od dziadka Niemca, to wszystko jest na wagon zlota nawet to ze smietnika
[#5] Re: Dobry uczynek na dzisiaj wykonany :)

@mastabaniak, post #3

Ja się mogę zgłosić:) Mam A600 do remontu - jeśli się da w miarę łatwo przywrócić do życia. Pytałem parę miesięcy temu o jakiś serwis w warszawie ale żaden się nie pokusił nawet odpowiedzieć na maila. Nie mam czasu i umiejętności, żeby ją sam naprawić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem