[#1] Prośba o wysłanie gier.
Witam. Znalazłem starą amige 500, niestety nie działa w niej fast ram, więc musiałem wyciągnąć. Niestety, wszystkie dyskietki sa popsute ze starości. Mam prośbę. Czy mógłby ktoś mi nagrać jakąś gre na dyskietkę i wysłać? Oczywiście wszystkie koszty dyskietek, wysyłki pokryje ja.
[#2] Re: Prośba o wysłanie gier.

@doniowski, post #1

Witaj na forum :)
Przedstaw się - skąd jesteś? Możliwe, że jakiś amigowiec mieszka w pobliżu.

Najłatwiejszym sposobem na ogarnięcie Amigi to przyjechać z nią na jakieś party
(teraz jest akurat kumulacja).

Przeglądaj forum, korzystaj z wyszukiwarki, wciągnij się bo warto OK
[#3] Re: Prośba o wysłanie gier.

@Vato, post #2

Hej. Pochodzę z Gostynia (30km od Leszna), szkoła organizuje dni otwarte, gdzie ma być wystawa starych komputerów, po to wyciągnąłem amige z garażu. Niestety wszystkie dyskietki z biegiem czasu uległy uszkodzeniu. Zaginął gdzieś fast ram, a slow uległ uszkodzeniu od baterii, która się wylała, dlatego potrzebuje coś co będzie działać na 512kb, kickstart 2.0
[#4] Re: Prośba o wysłanie gier.

@doniowski, post #3

Sprawdzam. Która szkoła organizuje? Dyskietki mam, ale nie wiem czy sprawne (skrzyneczka), jak chcesz to opchnę po kosztach.
[#5] Re: Prośba o wysłanie gier.

@KM, post #4

ZSZ Gostyń :)
[#6] Re: Prośba o wysłanie gier.

@doniowski, post #5

Przejrzałem pudełko i w zasadzie sama loteria, bo nie mam już Amigi, a dyskietki jakie są każdy wie. Pomóżcie chłopakowi, przepytałem go i jest w porządku, to nie jest kakuś jakby co. Wrzuć prośbę do działu giełda lub gry, ja Cię nie poratuje niestety, bo nie mam nic pewnego, więc szkoda Twojego czasu.
[#7] Re: Prośba o wysłanie gier.

@doniowski, post #5

Pomogę. Napisz na priva. Mogę Ci nagrać jakieś gierki które zadziałają na Twoim konfigu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem