[#1] spamuję :munching out:
po "6-tygodniowym - tj. od 6 stycznia do 20 lutego" (nie pytajcie mnie, jakim systemem zostało to wyliczone) - banie jako dobry wujek proszę Amigowców o wejścia, lajki i miłe komentarze: https://www.youtube.com/watch?v=GB8EhXmmIFU

Dzięki z góry siedzi, pije i chrupki
[#2] Re: spamuję :munching out:

@snajper, post #1

twoja kolezanka z gimnazjum?
[#3] Re: spamuję :munching out:

@selur, post #2

nie, moja bratanica. Serio tak ciężko było Ci to zrozumieć, że muszę tłumaczyć? Jak przyszedłeś tylko potrolować, to wypad stąd.
[#4] Re: spamuję :munching out:

@snajper, post #3

Chcesz miłych komentarzy a sam jesteś niemiły. Hmm...

P.S. To playback?
[#5] Re: spamuję :munching out:

@Daclaw, post #4

jeśli ktoś na miłą prośbę odpowiada w sposób lekceważący i prześmiewczy, to czego oczekuje?
Na filmie śpiewa z playbacku, video zostało dograne później, zresztą napisała o tym w jednym z komentów.
[#6] Re: spamuję :munching out:

@snajper, post #1

Ile ma lat? Poza tym głos, jak głos... Da się słuchać
[#7] Re: spamuję :munching out:

@RomanWorkshop, post #6

w kwietniu skończy 14. Ja tam się nie wypowiadam, ale parę nagród na koncie już ma. ;)
[#8] Re: spamuję :munching out:

@snajper, post #7

jest pasja, jest talent, może będzie z tego szczęście.
[#9] Re: spamuję :munching out:

@snajper, post #7

Za młoda na śpiewanie, musi przejść mutację, a po niej nie wiadomo w co się zamieni ;) Czekaj, czekaj jeśli Twój brat nazywa się tak samo, jak Ty - to Ty nazywasz się tak samo, jak Twoja bratanica. pomysł Czy to jest polskie nazwisko?
[#10] Re: spamuję :munching out:

@RomanWorkshop, post #9

węgierskie
[#11] Re: spamuję :munching out:

@snajper, post #10

Polak, Węgier dwa (tu odpowiednie słowo). Może Natalia by jakąś piosenkę o Amidze napisała/zaśpiewała? Przychodzi mi tu do głowy np. utwór początkowy z Cannon Fodder ;)
[#12] Re: spamuję :munching out:

@RomanWorkshop, post #11

a ciekawy pomysł, nie powiem. :) Chociaż czy będzie chętna? Tatuś by ją pewnie prędzej namówił... Dzięki niemu zresztą poznałem Amigę, ale on w przeciwieństwie do mnie nie przejawia jakichś głębszych nostalgicznych uczuć za tym sprzętem. Zobaczymy.

edit: mogłoby być jeszcze "only Amiga makes it possible" :)

Ostatnia aktualizacja: 21.02.2016 14:29:09 przez snajper
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem