@KM,
post #26
I tu się mylisz - jestem tego przykładem :)
Zagrywałem się (jeszcze jakiś rok temu) w Ghost Recon Online na PC, który nawiasem mówiąc ma odpowiednią konfigurację pod gry ;) (zawsze byłem graczem), ale zdecydowanie teraz wolę konsole.
Lubię przyjść po pracy i jak mam chwile to odpalić grę która mnie odstresuje, nie siedząc przy biurku (i nie mam jak ktoś napisał monitora 14 calowego ale 27) tylko wygodnie się walnąć na fotelu z padem w ręku :)
God of war, Uncharted, Killzone, Gears of war, Helo, Prototype i wiele innych w które zdecydowanie lepiej mi się gra na dużym telewizorze (pomijając tytuły które są tylko na konsolach).
I nie zamierzam nikogo obrażać tak jak w tym cytacie
Wśród ułomnych konsolowców
tylko dla tego że gra na innym sprzęcie niż ten "właściwy bo ja na takim gram".
Co do kosztów gier to sorry ale nie musimy kupować gry w dniu premiery..... wystarczyć poczekać chwilkę i grę można kupić za połowę ceny, nie wspominając o starszych tytułach które można kupić już od 50 zł - to raczej koszt przeciętnej gry na PC :).
Mówię teraz o starszej generacji które również posiadam (PSX, PS2, PS3, Xbox 360).
Wypowiedzi niektórych ludzi w tym wątku są po prostu śmieszne i nasuwają na myśl skojarzenia z wojenki Atari vs Commodore, myślałem że już z tego wyrośliśmy
@KM to jest odpowiedź na większość wypowiedzi w tym wątku, a nie bezpośrednio kierowane do Ciebie :) - jedyne co kierowałem w odpowiedzi do twojej wypowiedzi to tylko dwa pierwsze zdania :)