[#1] Cześć!
Cześć,
szukałem odpowiednia wątku, działu który by dotyczył przywitań ale takowego nie znalazłem.

Wcześniej używałem C64, ale teraz postanowiłem, że czas na nowszą przyjaciółke. Niestety o ile w C64 mam takie jako rozeznanie w sprawie sprzętu, osprzętu to niestety Amiga jest dla mnie wielką tajemnicą.

Nie wiem czy w dobrym wątku zadam pytanie (pewnie nie, ale nie mogłem nic innego znaleźć) Ale szukam jakiejś fajnej Amigi na początek potrzebuje coś zwykłego z możliwością późniejszego upgradu.

Znalazłem taką ofertę 1200, jest to praktycznie goła Amiga za 750. Pytanie czy nie przepłacę? bo nie mam pojęcia za ile taką Amigę powinienem kupić. Proszę o jakieś rady

Pozdrawiam ciepło
Sebastian
[#2] Re: Cześć!

@wnuczus, post #1

Witaj.
Jeśli to sama Amiga bez zasilacza, myszy itp akcesoriów w średnim stanie to drogo.
Ale jeśli te akcesoria posiada i jest w dobrym stanie to cena na dzisiejsze realia jest OK.
Pozdro
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem