[#1] Unboxing C64
[#2] Re: Unboxing C64

@at0m, post #1

No cóż... straszne.
Zgodnie z testem widzę, że nie ma problemu wkładanie kartridża przy włączonym C64.
W 2 minucie widać dildo na półce ... a nie ... to wazon

Ostatnia aktualizacja: 15.04.2016 16:26:41 przez Vato
[#3] Re: Unboxing C64

@at0m, post #1

A mowilem zonie zeby nie wrzucala tego filmiku do sieci.
[#4] Re: Unboxing C64

@at0m, post #1

Lipa
[#5] Re: Unboxing C64

@Dorian3d, post #4

powinni tego zabronić...
[#6] Re: Unboxing C64

@at0m, post #1

Obejrzałem jakieś 5 sekund.. Moda na retro?! Owszem, ale ja nie będę nabijał nikomu licznika
[#7] Re: Unboxing C64

@BULI, post #6

To Po 1
a po 2 ja nie lubię anorektyczek
[#8] Re: Unboxing C64

@Dorian3d, post #7

a po 2 ja nie lubię anorektyczek

A co jakby ci w tych badziolach u progu twoich drzwi stanęły z tym commodorkiem pod pacha i zaszeptaly by ci do uszka: "Dorianku3d kochany, zagrasz z nami w Boulder Dash?"
[#9] Re: Unboxing C64

@sordan, post #8

Dawaj Komode, masz tu dyche i leć na kebaba

Ps. Jestem ortodyksyjnym hetero hehe
[#10] Re: Unboxing C64

@groovebox, post #9

Że tak powiem, 2/10..
Btw, co to za moda na wrzucanie linków do filmików z youtube? Jak tak dalej pójdzie to ja też swój kanał o tematyce retro będę reklamował na PPA....
[#11] Re: Unboxing C64

@redsPL, post #10

Ogólnie to fajnie że ludzie szukają sposobów żeby się w jakiś sposób wypromować. Szkoda tylko że nie reprezentują tym samym praktycznie żadnego poziomu. To co zobaczyłem było naprawdę niskich lotów. Strata czasu i tyle.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem