[#1] Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc
Witam jak w temacie. Otóż mój problem polega na tym że jak podłączę słuchawki do ww głośników to nie odcinają dźwięku z nich, słyszę dźwięk w słuchawkach jak i z samych głośników. To przypadłość tego modelu czy coś mi się popsuło? Pozdrawiam
[#2] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@deejayremix, post #1

A kiedy je ściszasz to w słuchawkach też się ścisza czy nie?
[#3] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@Vato, post #2

Tak
[#4] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@deejayremix, post #3

No to pewnie w porcie (gdzie wtykasz słuchawki) nie rozwiera połączenia głośników.
Sprawdź inne słuchawki (ze zwykłym mini-jackiem), dociśnij mini-jacka dobrze.
[#5] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@Vato, post #4

Już tak zrobiłem i na 3 różnych słuchawkach wszędzie to samo. Myślisz że wina gniazda?
[#6] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@deejayremix, post #5

Albo głośniki tak zrobiono albo w gnieździe nie przepina.
Rozkręć i zobaczysz :)
[#7] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@Vato, post #6

heh do tego sam doszedłem dlatego pytam czy ktoś je posiada i może sprawdzić bo może ten model tak ma i nie ma sensu rozbierać;)
[#8] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@deejayremix, post #7

Po podłączeniu słuchawek, głośniki powinny przestać grać.
[#9] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@deejayremix, post #7

A próbowałeś czyścić? Może jakiś syf dostał się do środka. Weź patyczek do uszu, namocz w kontakcie albo perfumie i przeczyść gniazdo.
[#10] Re: Czy ktoś posiada głośniki creative 3100?!potrzebna pomoc

@Diabeł, post #9

Tak zrobię, te głośniki zawiozłem do firmy a w domu nie musiałem ze słuchawek korzystać;) Zatem jutro lookne i dam znać. Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem