@KM, post #3
@Solo Kazuki, post #1
która wydaje nową wersję starego sprzętu
Po Sinclair (ZX Spectrum Vega) jest to kolejna firma, która wydaje
@michalmarek77, post #4
@TechNineWonder, post #5
Nie zapominajmy o firmach które nigdy nie przestały wydawać retro sprzętu. Czyli prducenci pochodnie zwanego Pegazusa klepią go cały czas, beż przerwy zalewają rynek.
@Solo Kazuki, post #7
@TechNineWonder, post #8
W sumie Nintendo już dawno przewidziało że będzie sprzedawać emulatory. Bo przecież NES to Nintendo Emuletet System. Tak że wszystko się zgadza, zatwierdzam mogą produkować. cool
@Solo Kazuki, post #10
@TechNineWonder, post #11
Nie zrozumiałeś ironii.
Porównanie projektów wykonanych prze userów do tego co robi Firma z $$
MiiST/V2 powstał aby ożywić RETRO.
Wszystko w NES mini jest spoko, tylko jeśli będziemy chcieli zagrać w kolejne gry będziemy musieli kupić kolejnego NES-A
Tak że NES mini to raczej przedmiot kolekcjonerski
@Solo Kazuki, post #12
...jest oceną emocjonalną. technicznie jest to to samo. Emulacja to emulacja, tego nie przeskoczysz.
Po Sinclair (ZX Spectrum Vega) jest to kolejna firma, która wydaje nową wersję starego sprzętu.
np. na FPGA, czy może rzeczywiście zrobią "NES in chip"
@TechNineWonder, post #15
Retron 5 i Super Retro Trio
To pewnie podróbki o których lepiej nie wspominać, utylizować od razu.
@Solo Kazuki, post #16
for fun, for $, for fun, for $
Nigdzie nie pisałem o utylizacji czegokolwiek, więc nie wmawiaj mi rzeczy których nie napisałem.
Retron 5 i Super Retro Trio
@TechNineWonder, post #17
No bo granie w stare gry to zabaw, chcesz mi napisać że gra ktoś w Mario dla pieniędzy tak jak CS GO
napisałeś że są podróbkami a produkują je "Nie producenci tylko "podrabiacze". I zabrzmiało to tak jak by wszystkich Podrabiaczy i ich klony trzeba był by wysłać do Guantanamo.
@Solo Kazuki, post #18
@TechNineWonder, post #24