[#1] Microsoft is the new Apple.
Microsoft Studio.

Jasna cholera, ależ to jest piękny (i absurdalnie użyteczny) sprzęt. Pierwszy raz, od chyba 20 lat, mam prawdziwą ochotę by kupić i bawić się komputerem. Czapki z głów.
[#2] Re: Microsoft is the new Apple.

@michalmarek77, post #1

czyli jednak da się w dzisiejszych czasach stworzyć coś innowacyjnego. I takie coś już mogłoby być godnym kontynuatorem Amigi. czerwona kartka gwizdanie
[#3] Re: Microsoft is the new Apple.

@michalmarek77, post #1

Spodobała mi się reklama Surface Studio. Sprzęt wygląda ciekawie i jest innowacją. Ciekaw jestem tylko jaka siła nacisku jest przewidziana by ten ekran się nie telepał.
[#4] Re: Microsoft is the new Apple.

@michalmarek77, post #1

A tymczasem Apple pokazał MacBooka PRO, który jest pocięty ze wszystkich użytecznych złączy, ale za to ma malutki dotykowy pasek na klawiaturze :D

Microsoft Surface Studio też mi się spodobało, zobaczymy jak to się przyjmie :)
[#5] Re: Microsoft is the new Apple.

@trOLLO, post #4

Gdzieś niedawno czytałem że pomysł na ten pasek wymyślił jakiś Polak. Wysłał im filmik z opisem jak by to mogło wyglądać i działać, nawet nie raczyli odpowiedzieć. Za to po paru miesiącach wprowadzili taki model oczywiście opatentowali rozwiązanie. A kolesiowi nawet nie podziękowali. Ciekawe czy nadal jest ich fanem?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem