[#1] Audycja o klasyku na Nocnym Radio

Razem z kolegą Furakiem w jego audycji "Technight" gadaliśmy sobie ostatnio na żywo o komputerach klasycznych w tym dużo o Amidze. Mam nadzieję, że nie narobiłem za dużo przekłamań. Audycja dostępna do odsłuchania na Nocnym Radiu. Czekam na Wasze opinie co powiedziałem nie tak i co sądzicie o takich dyskusjach skierowanych do pozaamigowych słuchaczy. Mamy wolną ramówkę w środy i gotową platformę do multichatowania Amiga Holo więc możemy robić częściej takie radiowe ami dyskusje live.

. .. ... - -- == AUDYCJA TUTAJ == -- - ... .. .

Ostatnia aktualizacja: 18.11.2016 22:13:01 przez xtro

Ostatnia aktualizacja: 18.11.2016 22:14:34 przez xtro
[#2] Re: Audycja o klasyku na Nocnym Radio

@xtro, post #1

Przesłuchałem całe nagranie i ogólnie jest ok, podobało mi się. Mam tylko dwie uwagi:

1. Ciągłe przerywanie rozmowy, winny skype, łącze czy coś jeszcze innego? Warto naprawić, trochę jednak przeszkadza urywanie wypowiedzi w połowie.
2. Komiks z McKwaczem w komputerze - być może chodzi o "Czarnoksiężnik z krainy DOS" w wydanym u nas w komiksie "Gigant" nr1/99? Donald został tam przeniesiony do komputera (sądząc po wyglądzie komputera oraz wystroju systemu mógł to być Mac 128k).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem