[#1] Nowe Filmy z "Hapiendem". Dobre Technicznie.
Na początek ten - https://www.youtube.com/watch?v=qS2xTGLCu-M link

Wklejajcie coś podobnego, bo fajnie się ogląda.OK
Pamiętajta, musi być profeszynalnie.szeroki uśmiech
[#2] Re: Nowe Filmy z "Hapiendem". Dobre Technicznie.

@Andrzej Drozd, post #1

Średnie to jest, Fame tego Filmu polega na fali wyświetleń i łapek. I marce Allegro a przekaz jest płytki a nawet go brak.

Do tego jak Bazyliszek zobaczy swoje zdjęcie w telefonio to nic mu się nie stanie.

Ponieważ lustro odbija promienie słoneczne, a obraz wyświetlony przez hologram niczego nie odbije. Allegro pomyślało weżniemy Matheo na bity polecimy na fali retro Fame się będzie zgadzał. Wydaje mi się że kampania przynosi oczekiwane skutki.

Ale fabularnie czy też literacko to jest średniawka.

Ostatnia aktualizacja: 26.11.2016 23:46:15 przez TechNineWonder
[#3] Re: Nowe Filmy z "Hapiendem". Dobre Technicznie.

@TechNineWonder, post #2

Spoko, tylko że ja prosiłem o kolejne filmy, a nie recenzję tego. Tak czy inaczej w tym, laska zapodała fajny klimat "nie przynoś mi kwiatów".
I mo racyjo (mo recht). Bo jo kochom swojo laska. Sorki kamraci, ale jo na prowda jeżech Polok, godom z inksza jak gorol, ale jo je "tutejszy", a ni inkszy.
Ślónsk to je moj haimat, a Polska jest moją ojczyzną. Jo je Polok i tak mi dopomóż Bóg :)
[#4] Re: Nowe Filmy z "Hapiendem". Dobre Technicznie.

@Andrzej Drozd, post #3

Wychodzisz na pole czy na dwór ja zawsze wychodzę na pole, a z swoją babcią gadam slangiem typu zdymuj to, koryto czy ny.

A film jest denny a za tym nie profesjonalny czyli samo z siebie twoja prośba się wyklucza.

#mamswójstyl a wy macie #bajzelwaukcjach. niech się zajmą portalem anie kręceniem video.

Ostatnia aktualizacja: 27.11.2016 01:42:37 przez TechNineWonder
[#5] Re: Nowe Filmy z "Hapiendem". Dobre Technicznie.

@TechNineWonder, post #4

Ja wychodzę na powietrze, na podwórko, na słońce i na spacer.OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem