[#1] co dostaliście od Mikołaja? :munching out:
ja zgodnie z przewidywaniami płytę główną z 1MB do mojej Amigi 500, klawierkę i mysz Logitecha i kosmetyki. RTFM!
[#2] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@snajper, post #1

biedackie subaru buuu!
[#3] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@snajper, post #1

Dostałem grę Valhalla 3 do kompletu. OK
[#4] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@snajper, post #1

Autentyk.

Siostrzenica podarowała mi zdrapkę na pobranie tego (przynajmniej miałem natchnienie by nagrać ten fragment): (amigowy) prezent

Cóż, grę mam od dawna no ale przynajmniej trafi(ła) w dobre ręce.
Oglądanie "an amiga game" na currentowej maszynce - bezcenne :)
[#5] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@snajper, post #1

Kurtkę zimową. szeroki uśmiech
[#6] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@Diabeł, post #2

a wzialem w leasing na prezent jeszce bardziej biedackie bmw m3
[#7] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@dario35, post #6

stary forester to nie impreza
[#8] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@Diabeł, post #7

Forester jest lepszy, bo kombi (wiem Imprezy też są i nawet ładnie wyglądają), no i można spokojnie wjechać na drogę gruntową, a jak wersja z manualem to i reduktor się znajdzie, automat to uproszczone w stosunku do manuala 4x4. Sam chorowałem, choruję na Forestera.
[#9] Re: co dostaliście od Mikołaja? :munching out:

@KM, post #8

Żadna rewelacja, jeżdżę głownie po mieście i stały napęd na cztery łapy jest mi zbędny. Słaby silnik 125 koni. Gaz w podłodze, żeby jakoś to jechało i przez to spalanie na poziomie 12-13 litrów. Jak się zrobi ciepło to może będzie mniej palić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem