[#1] Domowy nadajnik TV
W związku z tym że ostatnio wróciłem do zabawy z PlayStation 2, to pojawiło mi się graciarstwo zwane TV. Tym razem LCD 20", wersja z demobilu za 200 zł, ale oprócz tego że jest telewizorem, to ma też wszystko to, co stare monitory (np. wejście VGA).

Jeżeli już działa na tym PS2, to i jakaś telewizornia by się przydała. W końcu nie muszę informacji oglądać cały czas w internecie.

W innym pokoju jest NC+, ale multiroom mnie nie interesuje.
Jest natomiast, także pozostałość po kablówce (czyli kabelek antenowy) w tym samym pokoju gdzie jest NC+. Oczywiście nikt kabelka nie ucinał z kablówkarni, tylko ograniczyli ofertę programową do kilku podstawowych programów. Jest ich poniżej 10, czyli TVP, Polsat i TVN i takie tam.

Nie interesuje mnie przeciąganie kabla antenowego, tylko domowy nadajnik TV. W związku z tym wpadłem na kilka pomysłów:

1. Nadajnik który zeskanuje wszystkie programy z kablówki (około 10 programów) i dokładnie to samo wyśle do anteny (standardowa, domowa antena podłączona do TV).
2. Nadajnik - tuner, który odbierze wszystkie programy, ale będzie wysyłał sygnał tylko na jednej częstotliwości. Czyli będzie potrzebny pilot do przełączania programów i problem jak ten pilot będzie działał w innym pokoju (czyli prawdopodobnie nie będzie działał).
2. Dać sobie spokój, grać na Playu i dalej oglądać TV w internecie.szeroki uśmiech

Co zatem kupić na Allegro? Proszę o linki.szeroki uśmiech
[#2] Re: Domowy nadajnik TV

@Andrzej Drozd, post #1

Sender sobie chcesz kupić, cała kategoria jest na allegro. Tu np: jest tylko na scart-a za 88.

Dużo rodzajów jest takich rzeczy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem