[#1] Jakimi sposobami wybielaliście retro sprzęt.
Witam, jakimi sposobami wybielaliście swoje Commodorki lub inne tworzywa sztuczne, jest jakiś sprawdzony sposób? ja osobiscie probowałem wodą utlenioną 18stka, ale dla mnie osobiście to pic na wodę, trzymalem miesiac czasu na grzejniku przyciski klawiatury, owszem wybieliło o jeden ton ale sporo brakuje do tych zachawalanych z Youtuba, pozatym klawisz Enter nieco mi sie odbarwił, obudowy nawet nie probuje bo już slyszałem o plamach i nierównym wybieleniu, zastanawiałem się nad PERHYDROLEM, czy ktoś tym próbował? domestosem? wiadomo, że są jeszcze jakies "psikacze" do plastiku ale czy komuś się udało doprowadzić Ami do stanu wyciągnietego z pudełka?
[#2] Re: Jakimi sposobami wybielaliście retro sprzęt.

@magnatt, post #1

A nie jest tak, że potrzeba ŚWIATŁA a nie ciepła przy takim wybielaniu?!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem