[#1] Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się
Ci którzy chcą dostać Superfroga HD powinni się spieszyć. Dostałem odpowiedź z suppa T17:
Good afternoon Michał,

Thank you for getting in touch and for your interest in Superfrog HD.
Unfortunately, this game has now been removed from all storefronts. The support team is unable to confirm the reasoning behind this.
Regrettably, it’s not likely that the game’s removal will be subject to change in the future.

Our apologies for any confusion that this may have caused.

Thank you for your continued support and patience,
Team17

Oznacza to ni mniej ni więcej, że wzburzył się ktoś, kto przy frogu pracował wcześniej i prawnikiem zażądał wycofania w trybie natychmiastowym. Są natomiast na g2a i na allegro jeszcze klucze do Superfroga (kupione przed banem z humblebundle zapewne). Kto chce sobie pograć we froga HD musi się spieszyć bo nowych raczej nie będzie....
Skoro nie dogadali się co do kasy przez rok to nie dogadają się i później....
[#2] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@sirapacz, post #1

OK

nodobra, przyznaję się, to ja zażądałem wycofania superfroga w trybie natychmiastowym. Jak ktoś został tym faktem urażony, to dobrze OK
Jak najmniej superfroga! Turrican rulez!

btw zauważyliście, że Turrican 1 ma grzywę? :o

Ostatnia aktualizacja: 13.04.2017 19:08:15 przez snajper
[#3] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@sirapacz, post #1

Faktycznie nie ma ani na GoGu ani na steamie (tu akurat mam go w bibliotece).
Na szczęście kilku backuperów ma go na swoich chomikach więc jeszcze można sobie ściągnąć.
Sam Superfrog HD ostro mi podpadł, bo zmienili ścieżkę dźwiękowa.
Wiem, że można odblokować oryginalną, ale nie starczyło mi woli aby dotrwać do tego czasu.
[#4] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@movin, post #3

Czyli prócz brzydkiej grafiki to jeszcze nie było nowej odsłony muzyki z superfroga? To kto to kupował?
[#5] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@michal_zukowski, post #4

JA! :)
Mam na steamie, gogu, androidzie i jeszcze w rezerwie mam nieużyty klucz steama:)
Superfrog klasyczny i hd sa super:) a na androidzie gram na joysticku:P
[#6] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@sirapacz, post #5

Ta gra była w końcu oficjalnie dostępna na Androida i zniknęła z Google Play, czy wrzucałeś jakieś APK z Sieci?
[#7] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@Geekboy68k, post #6

była oficjalnie dostępna od T17 (dalej mają tam swoje gry jak alien breed czy wormsy). zapłaciłem za nią w promocji bodajże $2 :)
[#8] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@sirapacz, post #5

a na androidzie gram na joysticku:P

Możesz rozwinąć? Swego czasu szukałem czegoś pod TV z Androidem do pogrania w gry najlepiej jakimś joyem.
[#9] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@sirapacz, post #7

była oficjalnie dostępna od T17 (dalej mają tam swoje gry jak alien breed czy wormsy). zapłaciłem za nią w promocji bodajże $2 :)

Kurczę. Szkoda, że się nie załapałem ;(
Mam co prawda wersję na Steam, ale od kiedy zaopatrzyłem się w Xiaomi TV Box i pada to aż się prosi...

Ostatnia aktualizacja: 14.04.2017 10:36:25 przez Geekboy68k
[#10] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@Geekboy68k, post #9

da się znaleźć łatwo w sieci lewą wersję apk. pozostaje jedynei czekać aż się dogadają i wróci ponownie do sklepów...
[#11] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@KM, post #8

kupujesz joya na usb cyfrowego np competition pro (nie lubię go, ale za to jest poręczny do przewożenia). Możesz zrobić sobie graczkę np:
https://pl.aliexpress.com/item/Best-Hot-Sale-2015-Litestar-PXN-00081-Arcade-Rocker-Game-Joystick-Compatible-for-PS3-for-PC/32553949558.html
Możesz kupić pada bezprzewodowego
https://pl.aliexpress.com/item/Data-Frog-Android-Controller-2-4-G-Wireless-Gamepads-Universal-Joystick-For-Android-Smart-Phone-For/32795496800.html
No i możesz też kupić adapter
http://allegro.pl/podlacz-2x-joy-od-amiga-atari-c64-c128-do-pc-i6282872576.html
i grać na 2 joye amigowe na androidzie :)

opcji masz dość dużo. Do telefonu proponuję miniaturowy joystick na bluetootha za 2-3 dolce:) nawet działa:)
[#12] Re: Nie będzie więcej SuperfrogaHD - spieszcie się

@sirapacz, post #11

Competition Pro jest niestety nie do zdobycia, chyba że ktoś poluje na portalach aukcyjnych na używane.
Co do joysticka na Bluetooth - znalazłem jedynie miniaturowe pady do telefonu, joysticka nie widziałem. Możesz pokazać? :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem