[#1] Szukam fanatyka Super Nintendo, NES, N64
Witam, poszukuję kogoś z nieodpowiedniego tutaj działu, a dokładnie z SNES, NES, 64. Niestety jedno forum Nintendo nie działa, a drugie dotyczy tylko nowych konsol. Jest tutaj wielu zbieraczy kolekcjonerów starych zabawek może i jest ktoś od Nintendo.
[#2] Re: Szukam fanatyka Super Nintendo, NES, N64

@magnatt, post #1

No ja mam wszystkie wymienione przez Ciebie, ale ich fanatykiem raczej nie jestem.
Lepiej napisz o co biega
[#3] Re: Szukam fanatyka Super Nintendo, NES, N64

@magnatt, post #1

Myślę, że ten wątek bardziej nadaje się do Hyde Parku. Razem z innymi tematami o Segach, Dreamcastach i innych konsolach.
[#4] Re: Szukam fanatyka Super Nintendo, NES, N64

@magnatt, post #1

A czemu potrzebny Ci aż fanatyk ? Jaki masz problem ? Szukasz jakiś gierek albo co ?
[#5] Re: Szukam fanatyka Super Nintendo, NES, N64

@magnatt, post #1

Uderzaj na stronkę i forum Retroage.net tam na pewno Ci pomogą.
Udziela się tam min. kolega Axi0mat, który z tego co wiem mocno siedzi w klimatach starszych konsol od Big N.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem