[#1] Poszukuję osoby z okolic Newark w w Anglii
Witam

Tak jak w temacie poszukuje osoby która mogłaby podjąć iMaca G3 z Newark i wysłać go do Polski bądź przywieźć "przy okazji". Wszelkie szczegóły oczywiście do ustalenia.

Pozdrawiam
[#2] Re: Poszukuję osoby z okolic Newark w w Anglii

@PrzemasIII, post #1

Hej. Znam jednego goscia, który gdzies w tamtych okolicach mieszka i odbierałem od niego nie raz paczki do Polski. Moze jeszcze mam nr tel do niego.
Edit
Ehh, za szybko się pochwaliłem. Ale z mojej byłej firmy moze ktoś ma.

Ostatnia aktualizacja: 05.06.2017 23:16:11 przez SuperBuster
[#3] Re: Poszukuję osoby z okolic Newark w w Anglii

@PrzemasIII, post #1

Polecam tego przewoźnika - https://przesylarka.pl/ - na początku roku transportowałem w ten sposób nowego iMaca ze Szkocji. Szybko dotarło. Zanim się zdecydujesz przeczytaj warunki ubezpieczenia a potem bardzo dobrze zabezpiecz paczkę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem