[#1] Reklama Agory z Amigą
Widzieliście ukazującą się reklamę na YT reklamującą pracę w IT w Agorze? Pod koniec jest stwierdzenie, że ich serwery www podają strony na Amidze. Są amigowe okienka z WB1.3.

Fajne? Co myślicie o wykorzystaniu Ami w tej reklamie?

Wg mnie sama reklama jest bardzo dobra.
[#2] Re: Reklama Agory z Amigą

@rjack, post #1

Fake, bo się nawet diody nie święcą, jak by kupili V2 zainstalowali NetSurf. to Spoko. Tak to żerują na Marce.

[#3] Re: Reklama Agory z Amigą

@TechNineWonder, post #2

Nie sprawdzałem, bo nawet nie założyłem, że może to być amigowa oglądarka :)

Nie mogę odszukać tej reklamy, np. na stronie Agory. Wpisując "tworzymy magiczny kod" wychodzi na wszystkich linkach KOD wiadomo jaki :)
[#4] Re: Reklama Agory z Amigą

@rjack, post #3

To kliknij w obrazek, pod nim kryje się player cafe
[#5] Re: Reklama Agory z Amigą

@rjack, post #3

Hehehe dobre. Sprawdzę dzisiaj na Ami czy odpali się strona, hehehe. W co wątpię.
[#6] Re: Reklama Agory z Amigą

@Tomski, post #5

Oczywiście strona nie wygląda tak jak na filmiku. Sprawdzałem na Ibrowse2.4 co było do przewidzenia. Jak nic dowód, że reklama KŁAMIE. Zresztą nie tylko ta.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem