[#1] Wings remastered
link

Właśnie gram i muszę przyznać naprawdę dobre Zachowali stary klimat i jest po polsku
PozdrawiamOK

Ostatnia aktualizacja: 05.07.2017 22:31:07 przez _heniek29cr_
[#2] Re: Wings remastered

@_heniek29cr_, post #1

Ja próbowałem zagrać i w remastered Flashbacka i w Shadow of The Beast i jeszcze
kilka tytułów i jakoś nie wciągnąłem się, nie poczułem tego klimatu.
[#3] Re: Wings remastered

@_heniek29cr_, post #1

Wersji dla AmigaOS4 i MorphOS jeszcze chyba nie skończyli, nie? Kiedyś próbowałem jakiegoś wczesnego dema dla MorphOSa i faktycznie zgrabnie to działało. Czuło się klimat pierwowzoru.
[#4] Re: Wings remastered

@MDW, post #3

Kurcze muszę iść spać bo jutro robota ale mam już ponad 50 zestrzelonych "fryców"
Naprawdę fajnie to zrobili
PozdrawiamOK
[#5] Re: Wings remastered

@_heniek29cr_, post #4

A a propos mojego grzyba (PC) bo zawsze miałem awersje do blaszakow (ami rulez) został zgarnięty z drogi przy okazji wystawki elektronicznego-złomu
Miał uszkodzony socket tzn. uwalone mocowanie radiatora i grzał się okropnie ale cienkie wiertło, wiertarka i mała sróbka.....po chwili gotowe potem zmieniłem procesor (50zł) dodałem ramu (50zł) i karta graficzna (200z)ł HD6950 i powstał mały potworek
Fajna zabawa była
Oczywiście i tak to nie to co ożywianie amig ale nie było źle zwłaszcza, że wydajnością połknął mojego lapka dell z core i3 na pokładzie za taką śmieszną kasę.
Sorry za offtop ale jak gram na nim w wings to trza o tym coś napisać aby twarz amigowca była zachowana

Ostatnia aktualizacja: 06.07.2017 01:30:52 przez _heniek29cr_
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem