Wątek zamknięty
[#31] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #1

[#32] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #30

Zapiszę na dysk to co piszesz tutaj oraz w temacie "skundlona elita", wydrukuję i wyślę Twoim rodzicom. Niech wiedzą że "coś się dzieje".
[#33] Re: polską padlinę

@agrajek, post #32

Na milicje też wyślij. Tylko nie zapomnij dopisać "kjb666 ave satan".OK
[#34] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #33

Nie mam wehikułu czasu żeby wysłać na milicję, po za tym wystarczy jak się przed rodzicami wstydu najesz.
[#35] Re: polską padlinę

@agrajek, post #34

Tak myślisz, UBecki konfidencie z KODu?
[#36] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #35

To też zgłosiłem moderacji, plik nadpisany.
[#37] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #35

Andrzeju jak Ci na imię
[#38] Re: polską padlinę

@agrajek, post #36

Moim zdaniem PPA powinno wprowadzić blokady konta za takie występy jak robi Andrzej czy grikas.
Zaglądnąłem do tamtego ścieku i doszedłem do wniosku że mam propozycje kary. Blokada stała na konto do czasu uiszczenia opłaty na rzecz PPA w wysokości 100 zł.
Pieniądze te zostałyby wykorzystane na opłacenie serwera, działania promocyjne Amigi (np. nagrody na eventach) i t.p. Niech głupota kosztuje.

@Andrzej - z tymi klonami konta kakusia to podpada pod paranoję.
[#39] Re: polską padlinę

@adam_mierzwa, post #38

Paranoja czy nie ale prawda jest taka, ze non stop smierdziele zakladaja tutaj MULTIKONTA udajac szanowanych uzytkownikow amigi.

Wiec ja sie pytam wszystkich:

Ile lewych KONT mozna sobie zalozyc na PPA?
[#40] Re: polską padlinę

@tbone, post #31

[#41] Re: polską padlinę

@Jedras, post #40

W mojej ocenie każdy kto zakłada następne konto ma coś z głową. Albo nie akceptuje samego siebie, albo dostał bana i nie potrafi się zadumać dlaczego. Jeśli się nie podoba moderacja niech dyskutuje z adminami, albo ograniczy do czytania tego forum.

P.S.

Nie wiem po co ten temat w dziale Amiga.
Wszystkie tematy dotyczące polityki Polski i innych Krajów to nie na tym forum. Coś Wam się myli panowie. Andrzej zabrakło ci tematów Amigowych? Sądziłem, że reprezentujesz trochę wyższy poziom.

Pozdrawiam,

Azz
[#42] Re: polską padlinę

@Azzorek, post #41

"kto zakłada następne konto ma coś z głową"

Albo jest typowym cwaniakiem, ktory ma gdzies regulamin...

Tak wiec albo wszyscy przyjmuja bana jak nalezy albo wszyscy zakladamy sobie lewe konta, bo ja nie mam zamiaru robic tu za meczennika typu Szary Wilk podczas kiedy lekarzyk_med baluje sobie na kolejnym lewym niku.
[#43] Re: polską padlinę

@selur, post #42

I Drozd wyszedł jako ten "zły" oczywiście jeśli można zdefiniować słowo zły.

Nie ma się co rozpisywać ...

Tak że zgłaszam wniosek formalny. O zamknięcie tematu Skundlona elita ? I zakaz otwierania podobnych aż do odwołania, tak jak to się stało z "Ciekawostki Aukcyjne"

Zaznaczę że po zamknięciu tematu o aukcjach można zanotować delikatny spadek cen. Tu dzież może mniejszy Hype.

A dla zagorzałych może polityka.ppa.pl, domena darmowa tak że tylko zakładać.

Ja rozumie że zmiana tematu Skundlona elita ? na inny przynosi co nie którym więcej radości. Niż toczenie gów..burzy z userami Classica ale ile można

Ostatnia aktualizacja: 19.08.2017 17:01:23 przez TechNineWonder
[#44] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #35

Nie znamy się osobiście, ale kolego nie to forum i nie ten poziom!
[#45] Re: polską padlinę

@adam_mierzwa, post #38

"blokada stała na konto do czasu uiszczenia opłaty na rzecz PPA w wysokości 100 zł."

Niestety jak lekarzyk zaplaci kare 100zl na rzecz PPA, to automatycznie Amigi 4000 na allegro beda o 200zl drozsze.
Wiec to chyba nie jest dobry pomysl
[#46] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #1

Jakim portalu ?
I coś mi się wydaje, że będzie tu nie jeden ban

Ogólnie to mi się wydaje, że ktoś Andrzeja zhackował konto.

Ostatnia aktualizacja: 19.08.2017 17:34:38 przez Hellena
[#47] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #1

Mogę jedynie doradzić więcej dystansu do tego co piszą, mówią, czy robią jacyś głupcy. Tak naprawdę oni nie mają większego znaczenia, są tu tylko po to, żeby przegrać w zderzeniu z prawdą.
[#48] Re: polską padlinę

@RomanWorkshop, post #47

"Tak naprawdę oni nie mają większego znaczenia"

Wszystko ma znaczenie. Zaczynalo sie od jednego komucha a skonczylo sie na calym PRL bo... Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą ok, racja

Dlatego takie grikasy, sigmy, diably itd.. beda klamac setki razy az w konu ktos w te brednie uwierzy.

Ostatnia aktualizacja: 19.08.2017 19:12:26 przez selur
[#49] Re: polską padlinę

@selur, post #48

Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą

Razem z RomanemWorkshopem powieście sobie z takim napisem szyld nad łóżkiem, zaraz obok krzyża, może wtedy przestaniecie kłamać tak jak wasi idole z POPISu

-----
Myszy harcują, a moderator śpi, zamiast zamknąć wątek. Wbijacie towarzyszowi Drozdowi gwoździe, litości
[#50] Re: polską padlinę

@sigma2pi, post #49

Razem z KOD'omitami idz na przemarsz ulicami Poznania starych czerwonych pierdzieli.
Chetnie postrzelam do was z procy z balkonu OK
[#51] Re: polską padlinę

@selur, post #48

Już im nikt nie uwierzy, głupota ich kłamstw i hipokryzja przekroczyła pewną granicę, zza której nie ma już powrotu. Płyną prosto tam, gdzie ich miejsce - do szamba historii.
[#52] Re: polską padlinę

@RomanWorkshop, post #51

ludzie...gdzie ten admin? śpi czy urlopuje?
ten wątek powinien być usunięty
[#53] Re: polską padlinę

@JacK_Swidnik, post #52

Ale my się żremy. O wszystko. Pan lewicowy prowokator poluje na takich co dostają wk...a na hasło komunizm. Potem zajada WieśMaka i z pozycji opanowanego adwersaża komentując jara się że komuś puściły nerwy.
[#54] Re: polską padlinę

@Schizo_, post #53

Fajny Avatar OK
[#55] Re: polską padlinę

@BULI, post #54

Twój też niczego sobie OK
[#56] Re: polską padlinę

@Schizo_, post #53

Kiepski z Pana adwokat. Towarzysz Drozd nie jest dojrzały emocjonalnie, choć to 42 letni chłop. Taka mała wskazówka.

Ostatnia aktualizacja: 19.08.2017 21:32:33 przez sigma2pi
[#57] Re: polską padlinę

@sigma2pi, post #56

"Towarzysz Drozd nie jest dojrzały emocjonalne"

Na pewno nie tak dojrzaly jak typowy, stary, zapierdzialy, antypolski komuch ok, racja
[#58] Re: polską padlinę

@sigma2pi, post #56

"pana" piszemy dużą literą, używając rusycyzmu: z dużej litery.
[#59] Re: polską padlinę

@Schizo_, post #55

Tak, fajny , tylko, że nie mojego autorstwa
[#60] Re: polską padlinę

@Andrzej Drozd, post #28

Pragnę przypomnieć że A.D. głosował na PO w zamierzchłych czasach a teraz wyzywa wszystkich od kodziarzy i antyPolakach .... toż to hipokryzja.....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem