[#1] 4:0
Co za blamaż, co za wstyd. A już prawie uwierzyłem, że w końcu mamy europejski wysoki poziom. I jeszcze ten żałosny Lewandowski patrzy się jak głupi cielę.
[#2] Re: 4:0

@grikas, post #1

A Polska jest 5 w rankingu FIFA, chyba łapówkowym
[#3] Re: 4:0

@sigma2pi, post #2

Otóż to mi wlasnie przyszło do głowy. Ten ranking to o kant dupy potłuc.
[#4] Re: 4:0

@grikas, post #3

[#5] Re: 4:0

@grikas, post #1

"Wstyd to isc ukrasc i dac sie zlapac". Ato ze przegrali to kiedys musialo nastapic. Oby wyciagneli wnioski. A na marginesie to Dunczycy grali jak w "zegarku" i tego dnia byli po prostu lepsi od naszych.
[#6] Re: 4:0

@Tomski, post #5

A ja myślę że wróciła stara "niedobra" reprezentacja. Jak się bryluje w reklamach, tudzież na portalach dla celebrytów zamiast trenować to takie są efekty.
[#7] Re: 4:0

@grikas, post #6

Kazachstan jest 105 w rankingu FIFA, o całe 100 miejsc w górę względem Polski, uff, udało się nie dać plamy, będzie premia :)

Ostatnia aktualizacja: 04.09.2017 22:42:01 przez sigma2pi
[#8] Re: 4:0

@sigma2pi, post #7

Zabawne te frazesy o "zmazaniu plamy" po meczu z Danią. Nie ma to jak nobilitować się wygraną z tak słabą drużyną.
[#9] Re: 4:0

@grikas, post #8

Kiedyś Sokrates spotkał zwycięzcę olimpiady, niesionego na rękach przez fanów. Zawołał do niego pytając: "Cieszysz się, że pokonałeś lepszego od siebie?!" - na to sportowiec odrzekł: "Hola, gdyby był lepszy, jak mówisz, to on by mnie pokonał!". W odpowiedzi Sokrates tylko pokręcił głową, mówiąc: "A zatem cieszysz się, że pokonałeś gorszego?!"
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem