[#1] Prośba o identyfikację utworu
Witajcie. Będąc na imprezie RetroKomp 2017 nagrałem sobie utwór KATOD'a z koncertu, który tam się odbywał. Nabyłem dwie płyty KATOD'a: 7CATS i FUSION64 ale niestety, nie mogę zidentyfikować tytułu.
Utwór łatwo wpadł mi w ucho i stąd prośba do Was o pomoc w jego identyfikacji.
Plik w formacie mp3 wrzuciłem na Dropbox do odsłuchania :
link
Dziękuję Wam z góry za pomoc.
[#2] Re: Prośba o identyfikację utworu

@adi, post #1

yyyy... to chyba cos z "Kombi"
[#3] Re: Prośba o identyfikację utworu

@adi, post #1

Najlepiej zapytaj samego KATODa, ponieważ muzycy/zespoły na koncertach często grają covery lub swoje mniej znane kawałki z szuflady (nie trzeba nic mówić o nich gdy są instrumentalne) lub kawałki zaplanowane na następną płytę lub po prostu improwizują, czyli do kilku standardowych akordów "wymyślają" muzykę na żywo (albo jak kto woli w danej chwili wybierają jedną melodię ze stu lub tysiąca pasujących do tych akordów).
[#4] Re: Prośba o identyfikację utworu

@Andrzej Drozd, post #3

Dzięki za sugestię. Zapytałem KATOD'a i pomógł mi on w identyfikacji tego utworu. Podaję poniżej bo może komus się spodoba i będzie chciał sobie ściągnąć szeroki uśmiech Jest to więc cover z gry "Golden Axe" a jego wykonanie podczas Decrunch 2017 można znaleźć np. tutaj link Pozdrawiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem