@Andrzej Drozd,
post #1
OK, no to co nowego? Dalej nie opanowalem polskich literek...bo sie tym jeszcze na Androidzie nie zajmowalem.

Generalnie to czesto wiesza sie program Google Play. Co u licha? Przeciez i tak go nie uzywam za kazdym razem, poniewaz Google Play odpalam raz na jakis czas na Chrome. Kiedys sie musze zajac tym, jak to dziadostwo, tego wirusa wyrzucic z sekwencji startowej.

A wracajac do Google Play, to aby sie w nim zalagowac, musze uzyc hasla z YouTuba.

OK, no to teraz powaznie.

Android x86 sciagnal bez problemu z GooglePlay takie programy jak Total Commander i Firefox. No i tu mam pytanie. Czy Android x86 emuluje Androida ze smartfonow, czy programy sa robione niezaleznie od procesora?
Niestety Firefox nie jest szybszy od Chrome, wiec zostane przy Chrome. Natomiast dzieki Total Commanderowi moge smigac po zasobach HD jak w prawdziwym komputerze i nawet wiem ze wciaz mam dostepne 159 GB z 160 GB . A w telefonie byla bida, 4 GB na system i 32 GB na karcie, z czego tylko 8 GB dzialalo stabilnie.
Zauwazylem tez pewien blad, mianowicie w Youtube nie dziala regulacja glosnosci dzwieku, tylko wlacz/wylacz, a regulowac mozna tylko w opcjach systemu. Co u licha!

Tak czy inaczej nastepnym razem sprobuje zainstalowac Quake, a pozniej jakis program DAW oraz darmowy pakiet biurowy.
Aha! Android x86 chyba sobie mysli ze jest zainstalowany na telefonie? No to grubo sie pomylil.
Ostatnia aktualizacja: 10.06.2018 05:54:46 przez Andrzej Drozd