[#1] Mundial
Ogląda ktoś z Amigowego świata Mundial? Kogo obstawiacie do finału?
[#2] Re: Mundial

@silva, post #1

Na razie chyba trochę za wcześnie na takie sądy (moim zdaniem ).
[#3] Re: Mundial

@silva, post #1

Ja obstawiam, że w finale spotkają się Arabia Saudyjska z Nigerią. ok, racja
[#4] Re: Mundial

@recedent, post #3

Albo USA z Koreą Pół... A nie, to już było ;)
[#5] Re: Mundial

@silva, post #1

Amigowcy powinni mieć tylko jednego faworyta

[#6] Re: Mundial

@philipo, post #5

Kogo?
[#7] Re: Mundial

@ZbyniuR, post #6

Chorwatów
[#8] Re: Mundial

@recedent, post #3

A ja Republikę Błękitnej Laguny z Krajem Czerwonej Wiśni.
[#9] Re: Mundial

@KM, post #8

Ja kibicuje San Escobar !
[#10] Re: Mundial

@mikecios, post #9

Trzeba też uważać na SAM TABORet
[#11] Re: Mundial

@silva, post #1

Polska - Japonia 1:0. Honor odzyskany. Świetna asysta Kurzawy i gol Bednarka.

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2018 18:36:32 przez Hexmage960
[#12] Re: Mundial

@Hexmage960, post #11

Jaki honor? Znów na boiska wybiegły nazwiska, gwiazdorki, a nie sportowcy, którzy chcieli wygrać. Polska powinna oddać mecz z Japomnią walkowerem, zawodnicy do kraju i żadnej kasy za występ w reprezentacji, a kasę dostaną. Kurcze jakoś inni nie chcą płacić za źle wykonaną pracę, jeszcze karę dołożą, a tu proszę. Powinno dokonać się zmiany w przepisach, że w MS, ME itd. mogą startować wyłącznie amatorzy. Zawodowcy niech sobie grają w ligach, biegają w imprezach mniejszej rangi. Wstyd, dzięki Bogu nie oglądałem, ale musiałem te żenujące wyniki widzeć to wystarczy. Mam nadzieję, że ta kadra poda się do dymisji i zrobią miejsce innym. Trener nie biega na boisku tylko zawodnicy, a u nas wymienia się trenera, a byczki pasą się dalej.

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2018 19:04:04 przez KM
[#13] Re: Mundial

@Hexmage960, post #11

taki mecz win win...ciekawe kto zapłacić Japończykom.
[#14] Re: Mundial

@KM, post #12

Obejrzałem ten mecz i uważam za udany dla Polaków. Polacy zagrali naprawdę dobrze. Mieli parę fajnych akcji ofensywnych oraz jeden strzał, gdzie zaważyły milimetry. Zagrali tak samo dobrze, a nawet ciut lepiej niż Japończycy.

Japończycy są zwinniejsi, ale zgranie naszego zespołu było lepsze.

Ostatnia aktualizacja: 28.06.2018 19:53:02 przez Hexmage960
[#15] Re: Mundial

@Hexmage960, post #14

Posłuchaj ekspertów z Polski i zagranicy o fanach nie wspominam. Mecz to żenada, nawet o honor nie potrafili zagrać, mogli naprawdę walkower dać (to chyba na MS niemożliwe prawnie?)
[#16] Re: Mundial

@KM, post #15

Nowy Loading... o piłkach nożnych.
https://www.youtube.com/watch?v=aFkA4n4rlEA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem