Wątek zamknięty
[#1] Pomożecie?
Cześć. Przez długi czas miałem problemy ze zdrowiem, leczyłem się u jednego z lekarzy, który dopuścił się błędu medycznego, co doprowadziło do pogorszenia mojego stanu zdrowia. Myślicie, że mogę ubiegać się o odszkodowanie?
[#2] Re: Pomożecie?

@MarcinAmi, post #1

lekarze mają od pół miliona ubezpieczenia na błędy.
[#3] Re: Pomożecie?

@MarcinAmi, post #1

Odezwę się do http://prawapacjenta.org/odszkodowanie-za-blad-medyczny-lekarski/blad-lekarza-odszkodowanie/ Wydają się być dobrą firmą.

Ostatnia aktualizacja: 30.06.2018 10:07:51 przez MarcinAmi
[#4] Re: Pomożecie?

@MarcinAmi, post #3

Spam na dwupost. W pierwszym zadajesz pytanie, drugi piszesz za jakiś czas podstawiając link reklamowanej strony. Chociaż o tyle dobrze że w hyde parku gdzie nikt nie zagląda. ;)
[#5] Re: Pomożecie?

@teh_KaiN, post #4

Widać, że autor tematu jeszcze się jednak do końca nie wyleczył... Pewnie liczy na darmową reklamę lub podwyższenie rankingu strony, ale nic z tego nie wyjdzie ;)
[#6] Re: Pomożecie?

@RomanWorkshop, post #5

Yebane spamery. Wszedzie pelno tego gowna

MarcinAmi w watku "Najlepsze gry na Amige" napisal:

1. Doom
2.Another World
3.Superfrog
4. Dune 2
5. Defender of the Crown

zgadnijcie co tu nie pasuje

Ostatnia aktualizacja: 01.07.2018 01:13:51 przez selur
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem