Wątek zamknięty
[#1] z chęci okrycia
No 5 , Ostatnio dostałem podwyżkę i chciałbym gdzieś pojechać na urlop, obawiam się strasznie prowadzić co skazuję mnie na transport publiczny. Znacię może jakąś sprawdzoną stronę gdzię bedę mógł zarezerować bilet na busa albo autobus który podróżuje po europie ? chciałbym jakiś fajny trip zrobić bez lipy.
[#2] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #1

jak nastepny post bedzie typu

"Witajcie drodzy wspaniali uyztkownicy, wlasnie znalazlem niesamowita strone z autobusem podrozujacym po europie"

..to pozycze bron od kolegi i zrobie z niej uzytek ok, racja
[#3] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #1

Radom, Sosnowiec, Kielce... można by mnożyć miejsca warte zobaczenie. Co Cię interesuje?
[#4] Re: z chęci okrycia

@sobi1, post #3

Kłobuck
[#5] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #1

W sumie FlixBus jeździ mniej więcej po świecie.
[#6] Re: z chęci okrycia

@selur, post #2

Nie lepiej zrobić jak Garfield? Koledze w paczkę i nadać do Abudabi.
[#7] Re: z chęci okrycia

@KM, post #6

Zapomniałem o San Escobar !
[#8] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #1

nie znalazłem super busa ale za to mam coś takiego linkco myślicie ?

Ostatnia aktualizacja: 09.07.2018 01:20:41 przez kamadad
[#9] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #8

Ban ?
[#10] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #8

odradzam ten serwis. Ceny z kosmosu, rozkład połączeń ostatnio aktualizowany chyba 5 lat temu, jak zwróciłem im na to uwagę przez formularz kontaktowy, to odnieśli się w sposób CHAMSKI i ORDYNARNY, podobnie jak kierowca busa, kiedy tylko dowiedział się, że zarezerwowałem miejsce przez serwis Flotea*. Do tego ich aplikacja szpieguje!! Ale mimo wszystko serwis zdobywa rozgłos, bo ostatnio popularny stał się taki tekst "Twój stary korzysta z FLOTEA".
Podsumowując, jak masz korzystać z Flotea, to już prędzej dojedziesz autostopem.

* - Pominę, że w połowie drogi bus zatrzymał się i usłyszałem "wszyscy z biletem z Flotea, wysiadka! Koniec trasy". A wezwany policjant tylko przyznał mu rację i wytłumaczył, że serwis Flotea zapewnia bilet tylko na połowę podróży, czego niestety w regulaminie nie doczytamy. Tak więc jeśli jednak jakiś desperat zdecyduje się na korzystanie z tego tworu - żeby uniknąć niespodzianek, pamiętajcie, że trzeba kupić DWA BILETY!

Ostatnia aktualizacja: 09.07.2018 10:34:16 przez snajper
[#11] Re: z chęci okrycia

@snajper, post #10

Haha no to już po reklamie...
[#12] Re: z chęci okrycia

@kamadad, post #8

"co myślicie ?"

mysle, ze od pierwszego posta smierdzisz smierdzacym spamerem, jakich przez ostatnie 10 lat namnozylo sie miliony w internecie.
Internet umiera przez takich syfiarzy
[#13] Re: z chęci okrycia

@selur, post #12

A co z podróżą za jeden uśmiech ? To już nie łaska ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem