Wątek zamknięty
[#1] W rocznicę. A sprawiedliwi wśród Ukraińców?
To ja tradycyjnie pod prąd. Trochę poczytałem swojego czasu o stosunkach polsko-ukraińskich, Ukraińcach w Wojsku Polskim przed 1939 r. itd. No i o rzezi oczywiście. Ja już dawno wybaczyłem, jak i Niemcom czy Rosjanom ich zbrodnie, bo ile można bić pianę o to samo? Pozostaje pamięć i do przodu. Z historii się wyciąga wnioski, a nie jątrzy. Władze Ukrainy muszą dorosnąć do prawdy... no cóż. Tylko co z tymi, którym należy się nasza wdzięczność? Że o moim ulubieńcu pułkowniku WP Pawło Szandruku (kawaler VM za wojnę 1939 r.) nie wspomnę?! http://www.rp.pl/artykul/554450-Zapomniani-Ukraincy--ktorzy-ratowali-Polakow-na-Wolyniu.html
[#2] Re: W rocznicę. A sprawiedliwi wśród Ukraińców?

@aMifan, post #1

Kolego chyba przespałeś akcję z wywalaniem tematów politycznych i likwidacją Rzeźni. Popatrz w regulamin i skasuj to jeśli możesz lub pisz prośbę o usunięcie (pewnie się nie da, ale spróbowac warto), bo inaczej zarobisz bana.
[#3] Re: W rocznicę. A sprawiedliwi wśród Ukraińców?

@KM, post #2

Ban to sie nalezy przede wszystkim tym, ktorzy maja po 10 kont na PPA.
[#4] Re: W rocznicę. A sprawiedliwi wśród Ukraińców?

@selur, post #3

A nie lepiej medal? Przecież to spore osiągnięcie.

Mnie już przy dwóch by się myliło jaką osobowość na którym mam udawać. szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem