Wątek zamknięty
[#1] posądzenie o plagiat
Mam małą jednoosobową działalność i sam tworzę małe aplikacje i gry głównie na tablety i smartfony. Niedawno zostałem posądzony o plagiat. Boję się, że może to się skończyć w sądzie. Oczywiście jestem niewinny, ale .... Przeciwnik prawdopodobnie dysponuje znacznie większym budżetem i możliwościami niż ja. Jest pewnie obstawiony rzeszą prawników a ja w tej materii nie mam zielonego pojęcia. Znajomy niby polecił mi taką jedną kancelarię, ale mówił, że sam nie wie czy sobie z tym poradzą. I tu prośba do was. Jak znacie jakiegoś dobrego prawnika w tej materii, to dajcie namiar. Please
[#2] Re: posądzenie o plagiat

@nielsen, post #1

tak mamy prawnika na forum zwie sie lekarz_med.
Pogadaj z nim na priv a teraz **** OK
[#3] Re: posądzenie o plagiat

@selur, post #2

Potwierdzam Selur dobrze radzi, ewentualnie poszukaj na forum użytkownika *y.
[#4] Re: posądzenie o plagiat

@KM, post #3

Wiecie że to jest bez sensu ?
HP to teraz kompletny śmietnik gdzie ktoś co chwila z kont o2 zakłada wątki z dupy które zaraz są zamykane.
Każdy z tych użytkowników ma na koncie po 2 posty i tyle.
[#5] Re: posądzenie o plagiat

@selur, post #2

Selur - przeginasz. Dwa tygodnie przerwy.
[#6] Re: posądzenie o plagiat

@mikecios, post #4

Mea culpa, ale rozbawiła mnie odpowiedź Selura. Ciekawe kto się bawi w zakładanie tak głupich wątków, jakos w bota nie wierzę.
@ mailman, poparłem Selura w tym wygłupie, żeby było sprawiedliwie i nikt nie zarzucał czegoś adminom też poproszę bana, moja wina. Nie będę miał żadnych pretensji czy coś. Dziękuję.
[#7] Re: posądzenie o plagiat

@nielsen, post #1

Możesz poszukać podobnych rozwiązań i próbować wykazać, że pomysł twojego przeciwnika nie był wyjątkowy.
A w ogóle to skąd człowieku wziąłeś się tutaj na forum amigowym z takim tematem?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem