[#1] Pamięć do zaprogramowania
Witam
Czy któryś z forumowiczów jest w stanie zaprogramować mi pamięć do telewizora?
Oczywiście zapłacę.
Wsad też posiadam.
[#2] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Shredder, post #1

Uzupełnij informację o jaki układ chodzi i o jaki telewizor.
Ewentualnie wyślij pytanie do kogoś z tego wątku link - sam mogę programować tylko kilka rodzajów układów. W tamtym wątku są osoby co mają "wypasione programatory z adapterami, przystawkami itp." i z pewnością Ci pomogą.

Ostatnia aktualizacja: 30.09.2018 17:30:53 przez Adinfo
[#3] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Shredder, post #1

Nie ma problemu ale musisz podać rodzaj pamięci.
[#4] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Dziadziomiecio, post #3

Pamięć to 25Q64
Potrzebna do tv skymaster 20sh3000-n54
[#5] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Shredder, post #4

A już myślałem że zaskoczysz mnie jakimś fikuśnym NANDem w BGA. Tą pamieć to sobie zaprogramujesz nawet programatorem za 20 zł, poprzez Arduino lub podeślij komuś kto ma TL866 to Ci zrobi.
[#6] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Shredder, post #4

Jeśli nie znajdziesz nikogo bliżej to możesz podesłać do mnie to Ci zaprogramuję.
[#7] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Marcin74, post #6

ok dzięki.
[#8] Re: Pamięć do zaprogramowania

@Shredder, post #1

Mogę to zrobic, skoro koledzy piszą że TL866 to obleci.
[#9] Re: Pamięć do zaprogramowania

@alt_, post #8

Nie chcę byc uszczypliwy, ale skoro wątki o C64 mają prawo bytu w najgłębszych zakamarkach HP to takie jak ten chyba też.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem