[#1] Amiga Forever???
Zastanawia mnie, czy jak wymrzemy (w sensie pokolenie ludzi których szkoła średnia przypadła na lata '80 i '90 ) to nasz sprzęt stanie się bezwartościowy czy milenialsi zapałają miłością do klasycznych Amig i nie pójdą na odzysk metali? Ktoś z was zna/jest nastoletnim młodzieńcem, który się tym pasjonuje? Dla którego korekta skosu głowicy lub wachlowanie dyskietkami to pojęcia historyczne a nie wspomnienia?
[#2] Re: Amiga Forever???

@mosfet, post #1

Córkę przyuczam, młody jest jeszcze za młody ;)
[#3] Re: Amiga Forever???

@mosfet, post #1

Ja jestem z 1990, ktoś tu z rocznika ~2000 też się kręcił. Ale tak, głównie to będą dzieci obecnych entuzjastów. Będzie ciekawie jak wejdą na PPA, głowy pełne różnych pomysłów w konfrontacji ze starymi narzekaczami. ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem