[#1] trza odkurzyć fałhaesa na święta
siedzi, pije i chrupki

[#2] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@snajper, post #1

Was is das?
[#3] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@KM, post #2

jeszcze do końca nie wiem, bo obejrzałem dopiero parę minut. siedzi, pije i chrupki Ale już jest akcent z Kevina, więc na święta nada...wałoby się, gdyby nie brzydki wyraz i jak dotąd kawałek rozebranej pani. Mam nadzieję, że nie dostanę za to Tańczący banan hide2
W każdym razie wyczaiłem to na Secret Level. Za postem Przemek Pawełek z fejsa:

Kanciapa Krisa donosi, że na tubie jest już "Commando Ninja" od Ben Combes Films.

Zostawiam sobie tę perłę na świąteczny wieczór z małą szklaneczką whisky, do pomocy w walce ze śpiączką gastronomiczną.

Jeśli Was nie przekonuje sam tytuł, to ja nie wiem, ale generalnie to duży, godzinny ukłon dla lat 80tych. Szybkie przewijanie uderzyło mnie w głowę syntezą ery VHS, nawiązaniami do Predatora, Kickboxera, filmów ninja, gier z automatów, Rambo, cuda na kiju. Czego tam nie ma? Jest ziomek o nazwisku Kowalski, wyglądający jak mashup Super Mario i Giorgio Morodera, jest czerwony ninja w złotej masce z Nintendo Power Glove (TM) na nadgarstku, jest oldskulowa muza, są syfiaste filtry rodem z taniej produkcji na ekranie, nawet głosy wybornie rozjeżdżają się z ruchami ustami.

Ręczę za zły poziom tej produkcji, choć nie wiem czy tak dobra, że aż zła. Stestuję pewnie w przeciągu czterech dni.
[#4] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@snajper, post #3

Mam wrażenie, że tam są dogrywane fragmenty i wklejane, czy mi się wydaje?
[#5] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@KM, post #4

¯\_(ツ)_/¯

w każdym razie jestem już po seansie i... komedii to w tym niewiele, wbrew opisowi z cda.pl. Do takiego Kung Fury się nie umywa - jest może jakieś 5% scenek, przy których można się uśmiechnąć, a które w zamierzeniu mają chyba parodiować głównie flimy akcji. Jednak jak ktoś nie ma co robić przez godzinę, to filmik jako wypełniacz czasu się sprawdzi. siedzi, pije i chrupki
[#6] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@snajper, post #1

dzięki...
tego mi było trzeba. Film jest zajebisty choć zalecam podkład z przynajmniej 200ml wysokooktanowego napoju.
[#7] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@softiron, post #6

Obejrzyj sobie New Kids Turbo i
New Kids Nitro, polecam serio.

Ostatnia aktualizacja: 26.12.2018 00:28:46 przez KM
[#8] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@snajper, post #1

Nie potrafię się ustosunkować do tej produkcji :D ale na pewno jest jak Wash'n'Go - 10 w jednym :D
[#9] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@KM, post #7

Ich pomarańczowe kamizelki przewidziały kryzys żółtych kamizelek.
Raczej mam przesyt krapów. Z raz w roku można sobie przypomnieć czego lepiej nie oglądać, ale po co więcej?
[#10] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@ZbyniuR, post #9

Te dwa filmy to takie lata 90 w krzywym zwierciadle. Chcesz coś porąbanego w pozytywnym sensie do resetu na weekend to masz. szeroki uśmiech
[#11] Re: trza odkurzyć fałhaesa na święta

@snajper, post #3

Taa czego tam nie ma?
Nawet Amstrad CPC 6128 jest w okolicach 9min 15sek.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem