[#1] gdzie najlepiej popytac o taki wynalazek
hej,
jestem w posiadaniu starego kompa, w ktorym siedzi cdrom-zmieniarka,
dokladnie taka:

http://comp-muzei.ucoz.ru/blog/alps_dc544c/2012-09-17-157

problem w tym ze kupe lat temu - wiadomo, takie rzeczy to byly archeo i sie wywalalo na smietnik - i poszlo w kosz CADDY do tego / szuflada na 4 plyty.

piyanie jest nastepujace, gdzie najlepiej popytac o taki gadzet, jakie znacie kanaly fora itp na ktorych jest szansa ze ktos moze zareaguje...

no chyba ze ktos z szanownego grona ppa jest w posiadaniu takiego elementu i moglby mi pomoc?

z gory dziekuje
[#2] Re: gdzie najlepiej popytac o taki wynalazek

@ami2019, post #1

ja to bym w pierwszej kolejności spytał na grupie Secret Level na pejsbuku. Bo tam gnieżdżą się właśnie takie różnej maści retro-nostalgio-ludziki. Ale to jest grupa zamknięta i trza mieć jakieś zaproszenie, czy inne ujwico. No i nie każdy ma pejsbuka, niektórzy sie bojo.
[#3] Re: gdzie najlepiej popytac o taki wynalazek

@ami2019, post #1

zapytaj niejakiego snajpera z PPA - on wie wszystko czarodziej
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem