Dzień dobry Państwu, przygotowując strategię szerokiej widoczności w Google dla naszego Klienta i analizując wyniki wyszukiwania trafiłem na Państwa stronę i zauważyłem, że ma ona bardzo duże możliwości jakie nie zostały do tej pory wykorzystane. (...) Jeżeli są Państwo zainteresowani takim audytem to proszę o kontakt.
Dzień dobry, jestem przedstawicielem firmy <Xxxxx>, jest to międzynarodowy agregator ofert pracy, pracujemy w 66 krajach świata. W ciągu miesiąca odwiedza nas ok 2 mln. użytkowników i chcielibyśmy zaproponować Państwu darmowe promowanie strony internetowej, polegające na opublikowaniu Państwa baneru reklamowego u nas na portalu <Xxxxx>.
W zamian prosimy tylko o umieszczenie u Państwa na stronie krótkiego linku do <Xxxxx>. Proszę o informację z kim mogłabym skontaktować się w sprawie współpracy. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dzień dobry, Przygotowując się do audytu dla jednego ze swoich potencjalnych klientów trafiłem na Państwa stronę i przykuła ona moją uwagę - niestety, głównie ze względu na niewykorzystany potencjał. (...)
Przechodząc do meritum; chętnie przeprowadzę dla Państwa audyt domeny (...) Jeżeli moja wiadomość jest dla Państwa interesująca - proszę w odpowiedzi podać domenę głównego konkurenta; z przyjemnością przygotuję pełną analizę.
Dzień dobry, nie tak dawno kontaktowałem się z Państwem w sprawie spersonalizowanego audytu dla <moja strona>, dzięki któremu uzyskaliby Państwo wnikliwą analizę ruchu na Państwa stronie. Audyt przeprowadzony zostałby przez naszych wykwalifikowanych specjalistów SEO i jest on w 100% darmowy. Ponadto, jego przeprowadzenie nie zobowiązuje Państwa do nawiązania z nami żadnej współpracy.
Domyślam się, że są Państwo zajęci bieżącymi sprawami firmy i mają wiele obowiązków na głowie. Dlatego, aby zaoszczędzić Państwa cenny czas, proponuję krótką rozmowę telefoniczną. W trakcie jej trwania wyjaśnię, w jaki sposób nasze działania wpłyną na wyniki Państwa firmy.
Jeśli chcieliby Państwo poprawić widoczność <moja strona> oraz poprawić ruch na stronie - proszę o informację, kiedy moglibyśmy porozmawiać.
@RomanWorkshop, post #1
Dzień dobry,
przygotowując raport wyszukiwalności fraz dotyczących Państwa branży trafiłem na Państwa stronę. Po krótkim rozeznaniu zauważyłem, że serwis posiada błędy optymalizacyjne, które w znaczącym stopniu wpływają na jego widoczność.
Z racji tego, że od lat zajmuję się optymalizacją stron internetowych w obrębie SEO i UX, pozwoliłem sobie na szybką analizę.
Według narzędzia Senuto Państwa serwis jest widoczny na 30 fraz w TOP10 oraz 421 fraz w TOP50 w wynikach wyszukiwarki Google. Na podstawie tych danych stwierdzam, że strona ma potencjał i chętnie podzielę się z Państwem swoimi spostrzeżeniami.
W ramach analizy jaką mogę przeprowadzić dowiedzą się Państwo:
jakie błędy występują w ramach kodu źródłowego strony
jak wygląda poziom optymalizacji strony i na ile jest zbieżny z wytycznymi Google
jak wygląda stan zaindeksowania strony w stosunku do konkurencji
jaki jest "rozmiar" strony względem konkurencyjnych domen
jaki jest orientacyjny ruch generowany u konkurencji
jaka jest struktura ruchu u konkurencji
co należy zrobić aby dogonić określone strony konkurencji
Co ważne sama analiza jest bezpłatna i niezobowiązująca i niezależnie od Państwa obecnej sytuacji taka wiedza jest uniwersalna i może się zawsze przydać.
Jeśli chcą Państwo dowiedzieć się więcej na ten temat, proszę o kontakt mailowy.
Dzień dobry,
nie tak dawno kontaktowałem się w sprawie Państwa serwisu. Chciałbym zapytać, jak odnoszą się Państwo do propozycji z poprzedniej wiadomości?